Σε ελληνικά νησιά οι νέες αμερικανικές βάσεις; Τι θα κερδίσει η Ελλάδα από τις παραχωρήσεις;

Τι αναφέρει τροπολογία που κατατέθηκε – Η αποκάλυψη του Κυριάκου Βελόπουλου

Must Read

Για νέες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα σε ελληνικά νησιά, κάνει λόγο ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτηση του στο Twitter, στην οποία αναφέρεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Όπως γράφει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, στη συγκεκριμένη τροπολογία αναλύεται η δυνατότητα για πρόσθετες αμερικανικές βάσεις, ή διευρυμένη στρατιωτική παρουσία στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά (βλ. Ρόδο, Καρπαθο).

«Το ζήτημα είναι τι κερδίζει η Ελλάδα από όλα αυτά. Είμαστε σύμμαχοι αλλά όταν παραχωρείς κάτι σημασία έχει τι κερδίζεις!» σχολιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

  • Δείτε την ανάρτησή του:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΤΑΤΈΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ με την οποία γίνεται ανάλυση της δυνατότητας για πρόσθετες βάσεις ή διευρυμένη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελληνική Δημοκρατία, ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά.(βλέπε Ρόδο, Κάρπαθο). Περιγραφή των δικαιωμάτων των βάσεων (basing rights) που παραχωρήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας (MDCA) που υπεγράφη στις 14 Οκτωβρίου 2023. Γίνεται περιγραφή των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων των ΗΠΑ στις βάσεις με βαση την MDCA. -Το ζήτημα είναι τι κερδίζει η Ελλάδα από όλα αυτά. Είμαστε σύμμαχοι αλλά όταν παραχωρείς κάτι σημασία έχει τι κερδίζεις! ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ; -ιστορικά η περίοδος μας θυμίζει την περίοδο πριν 100 χρόνια όπου Γάλλοι (Άγγλοι και Ιταλοί δυνάμεις της αντάντ) έστηναν βάση στην Ελλάδα, λίγο πριν το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και στο τέλος μας πούλησαν, οδηγώντας τον ελληνισμό στη μικρασιατική καταστροφή! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This