Μέλλον με «ελπίδα» και «αισιοδοξία», βλέπει ο Μητσοτάκης – Με διάφορα pass και εισβολές νεοναζιστών;

«Η χώρα μας έχει ξεπεράσει μια υπερδεκαετή κρίση...», είπε. Δεν είπε: «Και εισήλθε σε μια άλλη»

Must Read

Εν μέσω διακοπών διαρκείας και παντελούς αδιαφορίας για τα τεκταινόμενα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε από την Κρήτη στην Τήνο, με αφορμή τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο νησί, ο Πρωθυπουργός απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, παρουσιάζοντας μια εικόνα σχεδόν… ειδυλλιακή για τη χώρα μας.

«Παρά τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουμε η χώρα μας έχει ξεπεράσει μια υπερδεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη ελπίδα με περισσότερη αισιοδοξία. Αυτές οι λέξεις εξάλλου είναι τόσο ταυτισμένες με τη μεγάλη σημερινή γιορτή», είπε μεταξύ άλλων, σαν να μη συμβαίνει τίποτα…

Στη συνέχεια είπε και τα εξής:

«Σήμερα, από τις πιο μεγάλες εκκλησίες μέχρι τα πιο μικρά ξωκλήσια ο ελληνισμός η Ορθοδοξία, γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου. Ήθελα ειδικά αυτή τη μέρα να βρεθώ εδώ στην Τήνο η οποία γιορτάζει τα 200 χρόνια από την εύρεση της θαυματουργού εικόνας» τόνισε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος κράτησε στα χέρια του την εικόνα της Παναγιάς και προσέθεσε:

«Σήμερα η σκέψη μας κατευθύνεται στις ‘Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτές και αυτούς οι οποίοι φροντίζουν να είμαστε ασφαλείς, σε αυτούς οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στην άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Γνωρίζουνε πάντα ότι η πολιτεία θα βρίσκεται κοντά τους και θα τους στηρίζει».

ο κ.Μητσοτάκης ευχήθηκε και στη σύζυγό του Μαρέβα:

«Εύχομαι σε όλους και όλες τις εορτάζουσες, στη σύζυγό μου η οποία γιορτάζει και αυτή, χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά όμως σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε βρίσκονται παντού στον κόσμο. Σήμερα γιορτάζει όλος ο Ελληνισμός γιορτάζει όλη η Ορθοδοξία. Χρόνια πολλά και καλά».

Νωρίτερα, είχε επιβιβαστεί σε πυραυλάκατο η οποία έπλευσε στο σημείο βύθισης του καταδρομικού «Έλλη», 550 μέτρα από τον λιμενοβραχίονα της Τήνου. Στο σημείο πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς του καταδρομικού ενώ ακολούθησε η ρίψη στεφάνου από τον Πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This