Ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης «επιστρέφει» και… ρίχνει αλλού την κυβερνητική ευθύνη

Ο πρωθυπουργός αντί να «κόψει» κεφάλια μετά τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, αποφάσισε να αναδείξει το ζήτημα της οπαδικής βίας - Συναντάται με τον επικεφαλής της UEFA, αρμόδιους υπουργούς και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ

Must Read

Η οπαδική βία φταίει για όλα… Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει ο «ηλιοκαμένος» πρωθυπουργός με το κυβερνητικό του επιτελείο, στέλνοντας «τη μπάλα στην εξέδρα», και στοχοποιώντας την οπαδική βία και όχι τις κυβερνητικές ευθύνες. 

Και ενώ ολόκληρη η χώρα βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση μεγάλου σοκ και πένθους από τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου, φιλάθλου της ΑΕΚ, όταν χούλιγκαν του επιτέθηκαν με μανία και τον σκότωσαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να επιστρέψει στην… κανονικότητα -αφού δεν έλεγε για κανέναν λόγο να σταματήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Χανιά-, και στο πλαίσιο των υποτιθέμενων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας -καθώς εκείνη «φταίει» για την δολοφονική επίθεση του Μιχάλη και όχι η ανυπαρξία σχεδίου δράσης αντιμετώπισης των χούλιγκαν που έρχονταν με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν, και αυτό το γνώριζαν οι αρμόδιοι- αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ (UEFA) Αλεξάντερ Τσεφέριν. Στη συνέχεια στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της ΟΥΕΦΑ και αρμόδιων υπουργών, στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στόχος της σύσκεψης είναι οι ομάδες να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να δημιουργηθεί ένα κοινό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

 

 

 

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα νέα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι χούλιγκαν επιτίθενται με μανία και χτυπούν με ρόπαλο τον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος νωρίτερα είχε δεχθεί πλήγμα από μαχαίρι. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τη φιγούρα του δράστη που είναι ψηλός, εύσωμος με τατουάζ στον λαιμό και καλυμμένα χαρακτηριστικά.

 

 

«Η υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης και όχι της κυβέρνησης» είπε ο Κροάτης πρωθυπουργός σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον Κροάτη πρόεδρο που προκάλεσε εκ νέου υποστηρίζοντας ότι δήθεν αντιμετωπίζονται ως «αιχμάλωτοι πολέμου και ότι μοιράστηκαν στις φυλακές για να ξυλοκοπηθούν και να βιαστούν». «Στην Ελλάδα λειτουργεί κράτος δικαίου», σχολίασε το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαντώντας στις δηλώσεις του Kροάτη προέδρου. «Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αμερόληπτα και αντικειμενικά, η δε ελληνική Πολιτεία πάντοτε εγγυάται την τήρηση της νομιμότητας και την ακεραιότητα όσων βρίσκονται σε σωφρονιστικά καταστήματα» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστε ακόμα:

«Ηγουμενίτσα», «Πειραιάς» και «Ολυμπιακό Στάδιο» – Αυτά έψαχναν στη Google οι Κροάτες του τάγματος εφόδου!

Για τον Μιχάλη – Συγκλονιστικός Γαλανόπουλος, ύψωσε στον ουρανό το μαύρο περιβραχιόνιο μετά το νικητήριο γκολ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This