Επιστρέφουν Covid-19, μάσκες, lockdowns, εμβόλια και… τρομοπροπαγάνδα!

Οι εκλογές στις ΗΠΑ, το ελληνικό δημόσιο χρέος και η non stop μεταπολίτευση

Must Read

*Αναδημοσίευση από kourdistoportocali.com

Είναι Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και πάμε να ξεκινήσουμε κάπως έτσι, έχοντας στην άκρη του μυαλού ότι και οι εμπνευστές της planδημίας είναι άνθρωποι, με οικογένειες, απογόνους, περιουσιακά στοιχεία (με παραδοσιακή αδυναμία στο real estate) με κάποιους από δαύτους που βρίσκονται στη κορυφή και ενέκριναν μία ακόμη planδημία, (κόπια της Ισπανικής γρίπης από τα αρχεία τους) να διαθέτουν υπολογίσιμα περιουσιακά στοιχεία και στη χώρα μας.

  • Από τον Wrong Man

Ότι ο ιός COVID-19 είναι κατασκευασμένος από μία elite με στόχο τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού εκτός από τον Elon Musk το δήλωσε πρόσφατα και ο Γερουσιαστής Ron Johnson.

Υπάλληλοι της TSA [Transportation Security Administration] έλαβαν οδηγίες την Τρίτη ότι οι μάσκες θα επιστρέψουν μέχρι τον Οκτώβριο για τους ταξιδιώτες και οι πλήρεις περιορισμοί/κλειδώματα Covid μέχρι τον Δεκέμβριο λόγω μιας νέας (!) «επικίνδυνης παραλλαγής» εκτός Καναδά.

Η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών-Transportation Security Administration (TSA) είναι μια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DHS) που έχει εξουσία για την ασφάλεια των συστημάτων μεταφορών εντός και για τη σύνδεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δημιουργήθηκε ως απάντηση στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου για τη βελτίωση των διαδικασιών ασφάλειας των αεροδρομίων και την εδραίωση της ασφάλειας των αεροπορικών ταξιδιών στο πλαίσιο μιας ειδικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας διοικητικού δικαίου.

Το γεγονός ότι εκείνοι μας θέλουν νεκρούς δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να είμαστε μαλθακοί και να το επιτρέψουμε να συμβεί. Λάβετε υπόψη σας ότι το τελικό τους σχέδιο περιλαμβάνει όχι παραπάνω από δύο δις κατοίκους στη γη οι οποίοι θα έχουν τόση σχέση εμφανισιακά με τον άνθρωπο όσο ο άνθρωπος με τους Νεάντερταλ.

Το δήλωσε αυτό ένας από τους συμβούλους τους, ο γλυκομίλητος ιστορικός Yuval Harari. Σύμφωνα με το σχέδιο οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι οντότητες-ένας συνδυασμός ανθρώπου και υπολογιστή. Δεν θα χρειάζονται εταιρίες, βιομηχανίες, τηλεπικοινωνίες (θα επικοινωνούν τα σώματα μεταξύ τους), εφοπλισμός, τράπεζες, εμπόριο, γεωργία, ταξίδια, διακοπές, κλπ. Επίσης το χρήμα θα είναι ψηφιακό και όπως και τα προηγούμενα θα υπηρετεί τη προπαγάνδα τους που λέει ότι “δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος”.

Δύο-τρεις και 5 εταιρίες τους είναι πίσω από όλο αυτό.

Εδώ υπάρχει ένα μικρό θεματάκι. Όπως είναι στημένη η τράπουλα της παγκόσμιας οικονομίας στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων σε αυτές τις εταιρίες ανήκει η ιδιοκτησία του χρήματος. Δηλαδή η σφραγίδα της εκτύπωσης δολαρίων και ευρώ για να το κάνουμε πιο λιανά. Επειδή το χρέος μόνο των ΗΠΑ είναι 32 τρις, της Ελλάδος 400 δις και του πλανήτη 400 τρις και επειδή η φούσκα του χρέους σκάει εκείνοι με τη σειρά τους αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το διαχρονικό εργαλείο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που είναι ο Τρόμος για να σώσουν το οικογενειακό μαγαζί από το σκάσιμο της φούσκας του χρέους.

Το έχουν κάνει κατ’ επανάληψη στο παρεθόν γι’ αυτό και πρώτοι απ’ όλους ηρωικοί Εβραίοι που επεβίωσαν του Ολοκαυτώματος μίλησαν (και προειδοποίησαν) για την ύπαρξη νέων Χίτλερ στον πλανήτη όταν άρχισαν τα κλειδώματα, τα πιστοποιητικά, οι επιβολές των εμβολιασμών, κλπ.

Τι εννοούμε σκάσιμο της φούσκας τους χρέους και ποιος είναι ο ρόλος της FED και της BIS.

Σκάσιμο της φούσκας του χρέους είναι όταν και ο τελευταίος ξύστης παραλίας που παίζει πρέφα στην Αστόρια αντιλαμβάνεται ότι αιώνες τώρα κάποιοι κόβουν διαρκώς πλασματικό χρήμα με το οποίο δανείζουν και ταυτόχρονα ελέγχουν τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ έχουν να εξοφλήσουν το χρέος τους από το 1835. Όσο μεγαλύτερο το χρέος τόσο μεγαλύτερος και ο έλεγχος που έχουν σε ένα κράτος. Ετσι στις ΗΠΑ με 32 τρις χρέος οι ιδιοκτήτες του χρέους τοποθέτησαν τον πιο παραλία τύπου με εμφανή προβλήματα υγείας, αντίληψης, κλπ., στο Λευκό Οίκο και τον κρατάνε εκεί με νύχια, δόντια και τηλεχειριζόμενο. Ασκούν παραδοσιακά μεγαλύτερη επιρροή στο Δημοκρατικό Κόμμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν εξαγοράσει και Γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Στον Biden ανέθεσαν συγκεκριμένες αποστολές. Θα σας μιλήσουμε για κάποιες από αυτές.

Η μία είναι τα εμβόλια COVID-19 και όλα τα εμβόλια για τις planδημίες και τους εργαστηριακούς ιούς-βιολογικά όπλα (όπως χαρακτήρισε ακόμη και στην θανάσιμα έγκριτoν “Καθημερινή” και σε συνέντευξή του στον Παύλο Παπαδόπουλο, ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs τον ιό COVID-19) που θα ακολουθήσουν.

Η δεύτερη είναι η διάλυση της παραδοσιακής δυτικής οικογένειας των λευκών στην οποία κάποτε βασίστηκε το Αμερικανικό (καταναλωτικό) Όνειρο και η αντικατάστασή της από όλα τα υπόλοιπα πολύχρωμα φύλα και φυλές της αναρίθμητης πανσεξουαλικότητας, η οποία δεν θέλει να ακούει για τον Αδάμ και την Εύα. Κι αυτό γιατί οι εμπνευστές του σχεδίου πιστεύουν ότι το μαγαζί χρεοκόπησε εξαιτίας των λευκών και κυρίως των ακριβοπληρωμένων συντάξεων και είπαν να αντικαταστήσουν τους ακριβοπληρωμένους δυτικούς εργαζόμενους και συνταξιούχους με παράνομους-νόμιμους μετανάστες αλλά και κάθε είδους έβδομου και όγδοου και 18ου φύλου που επιλέγει το ο, η, το, (αν με εννοείς) να δηλώσει ως σεξουαλικό προσανατολισμό- σε μια απέλπιδα προσπάθεια προγαρμογής σε κάτι τέλος πάντων.

Το 2024 οι ΗΠΑ θα διεξαγάγουν την 60η Προεδρική Εκλογή στην Ιστορία τους. Στόχος των εμπνευστών είναι η με πάση θυσία επικράτηση του Βiden. Eάν διαπιστώσουν ότι χάνουν τις εκλογές θα μπορούσαν ακόμη να μπουν στον πειρασμό να τις καταργήσουν ή να τις αναβάλουν επ’ αόριστο με άλλοθι την νέα planδημία, τη νέα μετάλλαξη του COVID-19 και πάει λέγοντας. Ενα ακόμη εντυπωσιακό χτύπημα εντός ή εκτός των ΗΠΑ θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει σε αυτή τη κατεύθυνση.

H τυχόν αποτυχία επανεκλογής του Biden θα μπορούσε να έχει ολέθριες διαστάσεις για τους εμπνευστές της Aτζέντας 2030.

Ο Ρobert Kennedy Jr., γιος και ανιψιός δύο δολοφονημένων Κennedy ισχυρίστηκε κατ’ επανάληψη σε συνεντεύξεις του ότι η δολοφονία του JFK στο Τέξας τον Νοέμβριο του 1963 ήταν δουλειά της CIA. Yποστήριξε ακόμη ότι ο Πρόεδρος Νίξον ήταν έτοιμος να ανοίξει τον φάκελο της δολοφονίας Κennedy και γι’ αυτό τον λόγο του έστησαν το Watergate.

O Kennedy με το διάταγμα 11110 έδινε το δικαίωμα στο αμερικανικό υπ. Οικονομικών να τυπώνει το δικό του δολάριο και να μην δανείζεται από την FED με στόχο οι Αμερικανοί πολίτες να γλιτώσουν τους τόκους. Το διάταγμα το υπέγραψε τον Ιούνιο του 1963. Τον Νοέμβριο του 1963 ήταν νεκρός. Και πριν και μετά οι ΗΠΑ κάθε φορά που φθάνουν στα όρια χρεοκοπίας απλά αυξάνουν το όριο του χρέους σε «συνεργασία» με τη FED.

-Εάν επρόκειτο να μπείτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό, να αυξήσετε ψηφιακά το υπόλοιπό σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο υπόλοιπο για να αγοράσετε πράγματα, θα ονομαζόταν απάτη. Όταν η Federal Reserve το κάνει αυτό, ονομάζεται νομισματική πολιτική…,

Με αυτό το τρόπο πρώην στέλεχος της Wall Street σχολίαζε αυτή την συνθήκη μαζικής οικονομικής εξαπάτησης που δίνει την δυνατότητα στον Μπάμπη και τη Σούλα να ισχυρίζονται ότι τα λεφτά στον πλανήτη είναι ατελείωτα μια και πλέον δεν ανταποκρίνονται στο παγκόσμιο υπαρκτό απόθεμα χρυσού και ασημιού με αποτέλεσμα το χρήμα να χάνει την σημασία του και την αξία του ως εργαλείο διακυβέρνησης.

Επίσης το παπατζιλίκι με την αύξηση του ορίου χρέους το οποίο δεν επιστρέφεται ποτέ στους δανειστές απομυθοποιεί και την ισχύ των δανειστών. Εάν κάποιος σου δανείζει αιώνια και εσύ γνωρίζεις ότι θα βρίσκεται πάντα εκεί για να σε δανείζει αυτό πριονίζει και την ισχύ του δανειστή ενώ απομυθοποιεί το χρήμα.

Τότε έρχεται το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους. Μία τέτοια (ιστορική) περίοδο ζούμε σήμερα.

Πάμε να δούμε που έχουν δίκαιο οι ιδιοκτήτες του χρήματος, οι δανειστές. Όταν δανείζεσαι πρέπει να αποπληρώνεις το χρέος σου. Αυτός ο κανόνας θα έπρεπε να είναι το πρώτο μάθημα που θα έπρεπε να παίρνει ένα παιδί που γεννιέται στο κόσμο από τους γονείς του και το σχολείο. Αντίστοιχα ο ηγέτης μίας χώρας που συνειδητά, δλδ ασυνείδητα, αυξάνει το δημόσιο χρέος της χώρας του είναι ένας στυγνός δολοφόνος. Αυτό συμβαίνει τώρα.

Οι ηγέτες των χωρών που είναι δεσμώτες του χρέους (και των παθών τους) είναι εντολοδόχοι εφαρμογής της Ατζέντας 2030 που βρωμάει με κάθε τρόπο έλεγχο και μείωση του πληθυσμού. Με κάθε τρόπο και μέσο. Δεν είναι μόνο οι τρομακτικοί θάνατοι από τα εμβόλια COVID-19 (στο τέλος του κειμένου θα επιχειρήσουμε να σας δώσουμε μία διάσταση αυτού) που χρησιμοποιούνται (συγκεκριμένες παρτίδες και κωδικοί) για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού με εργαλείο τον τρόμο.

Είναι για παράδειγμα και οι δυστοπικές πυρκαγιές που ξεσπάνε σχεδόν κάθε καλοκαίρι με το φετινό να έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ στο πλανήτη, είναι οι εκρήξεις σε εγκαταστάσεις τροφίμων που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν επίσης σπάσει κάθε ρεκόρ, είναι τρομακτικά θανάσιμα συμβάντα που ζήσαμε και στη χώρα μας τα οποία φέρνουν στη κυριολεξία την υπογραφή των επιτελικών κρατών. Δεν έγιναν ξαφνικά όλα τα κράτη ανίκανα να προστατέψουν τους πολίτες τους από τις πυρκαγιές και λοιπά συμβάντα. Το αντίθετο. Αποδεικνύονται πολύ επιτελικά στο σχεδιασμό τους.

Υπάρχει επίσης μια πολύ χαριτωμένη λεπτομέρεια εδώ. Ο ανάποδος κόσμος. Οι ηγέτες που εμπλέκονται στην εφαρμογή της Ατζέντας εμφανίζονται διαρκώς χαμογελαστοί, ανέμελοι, σε οικογενειακές στιγμές, με τα παιδιά τους, ανθρώπινοι. Οι σύζυγοί τους συμμετέχουν όσο αντέχουν σε αυτή την θανάσιμη εξαπάτηση. Κάποιες αποφασίζουν να χωρίσουν. Θα υπάρξουν και άλλοι ενδιαφέροντες χωρισμοί εκτός του Καναδού πρωθυπουργού.

Ας δώσουμε σε αυτό το σημείο την ελληνική διάσταση της Ατζέντας. Ο λόγος που η διαβόητη μεταπολίτευση έχει τον ατελείωτο είναι ακριβώς το ελληνικό δημόσιο χρέος. Φαντασθείτε έναν χρεοκοπημένο οικογενειάρχη τι είδους ταπεινώσεις μπορεί να υποστεί. Οι δε πολιτικοί μας οι οποίοι πριν μπουν στη Βουλή είναι ήδη σχεδόν (για να μην τους αδικούμε όλους συλλήβδην) όλοι διεφθαρμένοι με το που περάσουν τις πύλες του Ναού του Συντάγματος παίρνουν για τα καλά το βάπτισμα του πυρός και της εφαρμογής της ατζέντας. Οι πολιτικοί σχεδόν όλων των κομμάτων και όχι μόνο των λεγόμενων κομμάτων εξουσίας.

Εάν δείτε με πόση βουλιμία υποστήριξαν όλοι τους την επιβολή των εμβολίων COVID-19 και πόσοι τόνοι εκκωφαντικής αφωνίας συνοδεύουν τους χιλιάδες ξαφνικούς θανάτους των συμπολιτών τους, οι οποίοι προκαλούνται από συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίων, αντιλαμβάνεστε ότι αυτοί οι τύποι είναι ο ορισμός της θανάσιμης υποκρισίας.

Οι πολιτικοί μας-ειδικά εκείνοι που υπηρετούν επί μακρόν τα κοινά-έχουν εκπαιδευθεί στις αρχές της Ατζέντας, γι΄αυτό και παπαγαλίζουν όλοι τους το ίδιο ποίημα (τις βασικές αρχές της) με στόχο να παραμείνουν στο κουρμπέτι. Είναι άδικο λοιπόν να κατηγορούμε τον σημερινό πρωθυπουργό μια και δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανέναν από δαύτους ο οποίος θα τολμούσε να διαφοροποιηθεί από την εφαρμογή της Ατζέντας.

Εάν μάλιστα βρισκόμαστε εν ζωή σε περίπτωση που η Αχτσιόγλου κερδίσει τις εκλογές του Σύριζα και γίνει πρωθυπουργός τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι ο Κυριάκος ήταν άγγελος μπροστά της. Οι δήθεν σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται είναι από μόνες τους ένα επιχείρημα που πατάει ακριβώς στην Ατζέντα. Πράγματι οι εκλογές στον Σύριζα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα τελευταία 24ωρα κάποιοι δεν αποκλείουν την επανεμφάνιση ενός Τσίπρα (του ιδίου;) έκδοσης του 2015.

Φυσικά την ίδια προθυμία εφαρμογής της Ατζέντας έχει και η ηγεσία της Ε.Ε. η οποία είναι βαθιά χρεοκοπημένη (όπως και οι ΗΠΑ) με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιθώρια απόκλισης από την υλοποίησή της. Τα δε πακέτα βοήθειας της Ε.Ε. όπως αυτά της planδημίας που καταλήγουν σε επιδόματα για τον Μπάμπη και τη Σούλα υπηρετούν ένα και μόνο στόχο. Την εξάρτηση από το κράτος-κυβέρνηση και την μαλθακοποίηση των αποκλεισμένων επί 7 ώρες στην εθνικό οδό Μπάμπης-Σούλας μετά από ένα επιδέξιο επιτελικό ατύχημα που εμπεριέχει τρόμο, όπως οι πυρκαγιές και λοιπά συμβάντα που περνάνε το μήνυμα Φορέστε τις μάσκες σας και παραμείνετε τρομαγμένοι σπίτια σας.

Καθώς ο επιδέξιος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει καμουφλαρισμένος πλησιάζει η ώρα ενός ακόμη test για τους μαλθακοποιημένους πολίτες ανά το κόσμο, οι οποίο πλέον διαθέτουν ένα υπολογίσιμο πλεονέκτημα. Αυτό της γνώσης και της προηγούμενης εμπειρίας. Διαθέτουν τη γνώση για το ποιοι ήταν εκείνοι που κατέστρωσαν όλο αυτό και προκάλεσαν τον θάνατο και τον τρόμο. Διαθέτουν (θα έπρεπε) τη γνώση πως τελικός στόχος του σχεδίου είναι να μην επιβιώσουν περισσότερα από δύο δις αναλώσιμα κουνούπια είτε πρόκειται για οξυδερκείς αστυνομικούς, πράκτορες της ΕΥΠ, χρεοκοπημένους εκδότες, μεγαλοβιομήχανους, εφοπλιστές, επιχειρηματίες παγκοσμίου κύρους με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις-πολυεθνικές εταιρίες τους.

Και το γιατί είναι απλό και έχει ως εξής:

Εάν εγώ είμαι ο Χ και μου ανήκει η ιδιοκτησία του (τυπώματος) χρήματος και 8 δις μαλάκες εκεί έξω και οι εταιρίες τους μου χρωστάνε 400 τρις θα δώσω εντολή στα πιόνια ηγέτες με κάθε τρόπο να μειώσουν τα κουνούπια και να ξαναχτίσω το κόσμο με λιγότερα και από την αρχή. Αυτό λέγεται και μεγάλη επαναφορά.

Μάλιστα όταν θα το κάνω αυτό θα φροντίζω να εμφανίζομαι σε καθημερινές, χαριτωμένες ανθρώπινες στιγμές, να μαζεύω τους καρπούς των δένδρων του κτήματος, να ποτίζω το γκαζόν, να φροντίζω τα παρτέρια, τις ευωδιαστές παπαρούνες και πάει λέγοντας. Ανάποδος κόσμος.

Επαναλαμβάνουμε ώστε να αποδώσουμε τα του Καίσαρος. Το δημόσιο χρέος θα πρέπει να αποπληρώνεται αντί να διογκώνεται. Διόγκωση του δημοσίου χρέος σημαίνει θάνατος.

Συμβαίνει τώρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This