Στην Αθήνα ο Ζελένσκι – Συνάντησε τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Must Read

Λίγα λεπτά πριν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, έγινε γνωστή από το γραφείο τύπου του Μητσοτάκη, η συνάντησή του με τον Ουκρανό πρόεδρο, ο οποίος θα συμμετέχει… στο δείπνο για τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων. 

Η κίνηση του Έλληνα πρωθυπουργού να καλέσει τον Ουκρανό πρόεδρο σε ένα δείπνο όπου προφανώς δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται, προκαλεί πολλά ερωτηματικά και εντείνει τα σενάρια ότι ο Μητσοτάκης έχει αναλάβει περίεργο ρόλο, υπό την καθοδήγηση του NATO.

Ζελένσκι και  Μητσοτάκης συναντήθηκαν στις 18:10 στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ακολουθήσει τετ α τετ των δύο ηγετών και διευρυμένη συνάντηση με συμμετοχή αντιπροσωπειών. Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο και στις 19:50 θα συναντηθεί με την  Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας θα μετάσχει στο άτυπο δείπνο που οργανώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, χωρών της περιοχής, της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

 

Στο δείπνο θα συμμετάσχουν οι:

Πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic,

Πρόεδρος της Μολδαβίας Maia Sandu,

Πρόεδρος του Μαυροβουνίου Jakov Milatovic,

Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Ion-Marcel Ciolacu,

Πρωθυπουργός του Κοσόβου Albin Kurti,

Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Borjana Kristo,

Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Dimitar Kovacevski,

Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Nikolai Denkov,

Πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenkovic.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This