Άσχετος ο πρόεδρος των Σκοπίων: Μας τη «λέει» επειδή νομίζει ότι οι πινακίδες στην Ελλάδα γράφουν αποστάσεις από… χώρες!

Must Read

Εντατικά μαθήματα εκμάθησης των προειδοποιητικών πληροφοριακών πινακίδων οδικής σήμανσης πρέπει να κάνει επειγόντως ο πρόεδρος των Σκοπίων, καθώς με τις δηλώσεις του κοντεύει να μας κάνει να… ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!

Ο Στέβο Πενταρόφσκι, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ, στο πλαίσιο του 4ου Thessaloniki Summit, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Telma» εγκαλούσε την Ελλάδα ότι παραβιάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, επειδή οι πινακίδες στους αυτοκινητοδρόμους της χώρας μας γράφουν «Σκόπια» κι όχι «Βόρεια Μακεδονία».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Χρέος μας να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών

Πιο συγκεκριμένα, ο Πενταρόφσκι, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι: «Κατά την επιστροφή μας από το Παρίσι, λόγω κακοκαιρίας προσγειωθήκαμε στη “Σολούν” (Θεσσαλονίκη). Και, παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει ούτε μια οδική πινακίδα που να λέει Βόρεια Μακεδονία, όλες γράφουν “Σκόπια”, αυτό αποτελεί παραβίαση της Συμφωνίας».

Προφανώς, ο πρόεδρος των Σκοπίων δεν έχει ξανακούσει ποτέ στη ζωή του πως οι συγκεκριμένες πινακίδες ενημερώνουν για την απόσταση από την πόλη την οποία αναγράφουν και όχι από τη χώρα (για παράδειγμα, «Σκόπια 100 χλμ.», σημαίνει 100χλμ απόσταση από την πόλη των Σκοπίων), οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος αλλαγής τους!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This