Κυριάκος: Πρωινό ξύπνημα για την αγαπημένη του γυμναστική

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρύβει την αγάπη του για τον αθλητισμό και την ενασχόλησή του με αυτόν. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που είχε στη Θεσσαλονίκη, βρήκε το… κουράγιο να σηκωθεί χθες νωρίς το πρωί και να επισκεφθεί το γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο οποίο είχε διανυκτερεύσει μετά την ομιλία του και τις συναντήσεις του με τους πρωθυπουργούς των Σκοπίων και της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα, προτού ξεκινήσει την προγραμματισμένη του περιοδεία στην Ημαθία, ο πρωθυπουργός έκανε τη γυμναστική του στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε καταλύσει μετά το τέλος της ομιλίας του στο Thessaloniki Summit. Μάλιστα, ξύπνησε πολύ νωρίς το πρωί για να προλάβει να γυμναστεί. Η παρουσία του, βεβαίως, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μία εκ των… ενοίκων τον εντόπισε και ζήτησε να βγάλουν φωτογραφία. Ήταν η Ιωάννα Κουτσουνάνου, στέλεχος του αμερικανικού προξενείου στη συμπρωτεύουσα. Αφού συνομίλησαν για λίγη ώρα, στο διάλειμμα της γυμναστικής του κ. Μητσοτάκη, η κυρία Κουτσουνάνου έβγαλε selfie με τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε μαζί του ως απαραίτητο αξεσουάρ τα ακουστικά, προφανώς για να ακούει μουσική, και μία πετσέτα στους ώμους.

*Η παραπάνω φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This