Νίκος Παππάς: Τώρα θα μιλήσουμε για τις πολιτικές ευθύνες, όχι «μετά»

Must Read

Απηυδησμένος, προφανώς, από την προσφιλή συνήθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μεταθέτει την αναζήτηση ευθυνών, πολιτικών και μη, για «μετά», όποτε «χτυπά» τη χώρα μας μια τραγωδία, ο Νίκος Παππάς σκέφτηκε «ως εδώ» και τόνισε πως «δεν υπάρχει το “θα τα πούμε μετά”. Τώρα θα μιλήσουμε και για τις ευθύνες».

Ειδικότερα, ο ένας εκ των πέντε υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του στο Open παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για τις κρατικές ευθύνες που σχετίζονται με τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel», υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως οι υπεύθυνοι πρέπει «να βγουν να πουν την αλήθεια τώρα».

«Δεν υπάρχει το “θα τα πούμε μετά”. Τώρα θα μιλήσουμε και για τις ευθύνες. Γνωρίζαμε εγκαίρως για το φαινόμενο και ξαφνικά, μια βδομάδα μετά, βρεθήκαμε με εγκλωβισμένους.

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να δώσουν λεπτομερείς εξηγήσεις για το τι έγιναν τα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα και για τα έργα που γράφεται ότι απεντάχθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Άκουσα τον κ. Αγοραστό να λέει ότι φταίει γενικά και αόριστα η γραφειοκρατία, ενώ ο ίδιος είναι περιφερειάρχης εδώ και 12 χρόνια. Το φαινόμενο ήταν σφοδρό αλλά είναι προφανές ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

Να μην κρυφτούν οι υπεύθυνοι και να βγουν να πουν την αλήθεια τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This