Ρεσιτάλ υποκρισίας από Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο – Αλήθεια τα προηγούμενα χρόνια που ήταν;

Must Read

Το παρόν στην πολυπληθή πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, όντας μάλιστα ο πρώτος πρώην πρωθυπουργός που βρίσκεται εκεί.

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τίποτα λιγότερο από υποκριτική η στάση του πρώην πρωθυπουργού, μια και όλα τα χρόνια που απολάμβανε το πρωθυπουργικό θώκο δεν συμμετείχε ούτε μια φορά…

Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό ήταν ένα κομμάτι της αντιπολιτευτικής τακτικής του, ή αν ήταν μια ακόμη προσπάθεια «μαρκετινίστικου τύπου» ώστε να προσελκύσει νέα… μέλη μέσω του e-syriza! Άλλωστε, δεν έμεινε για πολύ στον κορυφή της πορείας αλλά ανακατεύτηκε «σαν ένας από εμάς» με την νεολαία του κόμματος!

Μαζί με τον κ. Τσίπρα βρέθηκαν στην πορεία μαζί του ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Γιάννης Μπουρνούς, ο Νίκος Μπίστης κ.α.

Παρ’ όλα αυτά, κατά την περσινή επέτειο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία, η αστυνομία της Κυβέρνησης Τσίπρα κυνηγούσε  τους κουκουλοφόρους όπως έκανε την φετινή χρονιά και η νυν κυβέρνηση με αποκορύφωμα το ντου στα Εξάρχεια.

ΝΔ: Ίσως πήγε για τσάι

Με ένα βιτριολικό σχόλιο στηλίτευσε η Νέα Δημοκρατία την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία :
«Η πορεία ειχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσιπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινος ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΡΕΙΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΡΕΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This