Οργή στο πανελλήνιο από τα χαμόγελα Μητσοτάκη – Λιβάνιου

Να τον προτείνουμε για Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου!

Must Read

Ψιλό γαζί φαίνεται ότι «δουλεύει» τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Θεσσαλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μετείχε στη σύσκεψη των αρμόδιων φορέων του Βόλου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του Δημάρχου.

Βεβαίως μετά τη σύσκεψη ο πρωθυπουργός βγήκε περίλυπος στις κάμερες να τονίσει με δηλώσεις του ότι άμεση προτεραιότητα είναι οι απεγκλωβισμοί πολιτών, η διανομή νερού και τροφίμων και αμέσως μετά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Συνέστησε μάλιστα υπομονή στους κατοίκους του Βόλου, αναφέροντας με ύφος τεθλιμμένου, ότι οι παρεμβάσεις της κρατικής μηχανής για την αποκατάσταση των ζημιών σε έργα υποδομής και στο οδικό δίκτυο θα γίνει σε δύο φάσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζίκος.

Όμως, άλλη ήταν η εικόνα μέσα στο δημαρχείο… Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ευδιάθετος και μόνο πάρτι δεν έστησε παρέα με τον Λιβάνιο και τον Μπρατάκο, ενώ ούτε η όρεξη τους κόπηκε παρά τις τεράστιες καταστροφές και τους νεκρούς από τις πλημμύρες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This