Ανατροπή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτές οι κάλπες μέχρι 21:00 – Ψήφισαν 120.000 με περισσότερα από 30.000 νέα μέλη

Η συμμετοχή στην Θεσσαλία είναι όση στην υπόλοιπη χώρα

Must Read

Μεγάλη συμμετοχή για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Περισσότερα από 30.000 τα νέα μέλη. Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η συμμετοχή στην Θεσσαλία είναι όση στην υπόλοιπη χώρα. Σε κάποιες περιοχές η συμμετοχή ξεπερνά εκείνη του 2012.

Έχουν ψηφίσει 120.000 πολίτες και για αυτόν τον λόγο δόθηκε παράταση μιας ώρας. Η εκτίμηση είναι ότι η συμμετοχή θα περάσει πάνω από 130.000 ψηφοφόρους τόνισε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης.  Οι κάλπες θα κλείσουν στις 21:00.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, είχαν τυπωθεί 120.000 φάκελοι και 240.000 ψηφοδέλτια, παρόλα αυτά τυπώθηκαν και νέα ψηφοδέλτια σήμερα, καθώς η χθεσινή εκτίμηση ήταν για 80.000 συμμετέχοντες, ενώ αυτήν την ώρα έχουν υπερβεί τους 115.000. Όσον αφορά στα νέα μέλη ψήφισαν 30.000.

Η αθρόα συμμετοχή στην σημερινή ψηφοφορία του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποτέλεσμα στο Αλιβέρι Εύβοιας, τις Συκιές Θεσσαλονίκης, τη Σπάρτη και σε μεγάλα εκλογικά τμήματα της Αττικής, όπως το Χαλάνδρι και τη Νέα Σμύρνη, ο αριθμός των ψηφισάντων να ξεπερνά εκείνους που είχαν προσέλθει στις εσωκομματικές εκλογές το 2012, από τις οποίες αναδείχθηκε νικητής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This