Το κακό παράδειγμα του «βιβλιοπώλη» Άδωνι

Μόνο στην Ελλάδα σε τέτοιες περιπτώσεις παραμένουν υπουργοί στις θέσεις τους

Must Read

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, αντί να αποπεμφθεί κακήν κακώς από τον πρωθυπουργό για το κακό παράδειγμα που δίνει στους πολίτες με τους λόγους και τα πεπραγμένα του, απειλεί με μηνύσεις και αγωγές πολιτικούς που… τολμούν να αναφερθούν σε εκείνον.

Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης στον πρόεδρο του κόμματος ΝΙΚΗ, Δ. Νατσιό, ο οποίος στη Βουλή επικαλέστηκε το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «δημοκρατίας», που είχε τίτλο «Παράνομος εργοδότης η εταιρία Γεωργιάδη!». Το δημοσίευμα αναφερόταν στην επιχείρηση εκδόσεων και πώλησης νομισμάτων που διατηρούσε με τον αδελφό του, Λεωνίδα Γεωργιάδη, η οποία καταδικάστηκε σε αστικό δικαστήριο να πληρώσει σε εργαζόμενο, τον οποίο είχε αδικήσει, το ποσό των 21.655,31 ευρώ!

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, που αυτές τις ημέρες… διαφήμιζε το εργατικό νομοσχέδιο, απείλησε τον κ. Νατσιό με μήνυση και αγωγή – προφανώς για να εκφοβίσει και άλλους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με το θέμα της παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας από την εταιρία του αδελφού του. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ίδιος είχε αθωωθεί στην ίδια δίκη, επειδή δεν είχε σχέση με αυτή την εταιρία.

Αφού όμως δεν είχε σχέση με την εταιρία, πώς διαφήμιζε -και μάλιστα με πάθος και ένταση φωνής στα όρια της υστερικής κρίσης- τα βιβλία και τα νομίσματά της; Μπορεί τυπικά να μην ήταν συνδεδεμένος με την εκδοτική επιχείρηση του αδελφού του, αλλά για να διαπιστωθεί τι συνέβαινε ουσιαστικά θα πρέπει να απαντηθούν τα ακόλουθα ερωτήματα.

Γνώριζε ή δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με τον υπάλληλο της εταιρίας του Λεωνίδα Γεωργιάδη; Οταν καταδικάστηκε ο αδελφός του, ο υπουργός Εργασίας αποδοκίμασε δημόσια τη συμπεριφορά του προς τον υπάλληλο; Αν όχι, προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο;

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι σε θέση να διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι, αφού την επίμαχη περίοδο δεν είχε σχέση με την εταιρία του αδελφού του, ουδεμία συμφωνία ή συνεννόηση έκανε με οποιονδήποτε για την εν λόγω εταιρία; Μόνο στην Ελλάδα σε τέτοιες περιπτώσεις παραμένουν υπουργοί στις θέσεις τους, διδάσκοντας ότι δεν υπάρχει ευθιξία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This