Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης μιμείται τον Καραμανλή ότι «η Κύπρος κείται μακράν»!

Must Read

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να μην βλέπει και να κάνει ότι δεν ακούει όσα προκλητικά εκστομίζει ο Ερντογάν», τόνισε στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μία ημέρα μετά την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ότι έβαλε «στο ράφι» το Κυπριακό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανήλθε στο θέμα επικρίνοντας την ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο πρωθυπουργός, για πάρα πολλές ώρες, έκανε ότι δεν άκουσε. Στην ανακοίνωση μετά τη συνάντηση, υπήρχε αναφορά μόνο στη θετική ατζέντα. Ακόμα όμως και στην ευκαιρία που είχε με τη χθεσινοβραδινή του ομιλία αναφερόμενος στο Κυπριακό, δεν είπε σε κανένα σημείο τη λέξη “Τουρκία”», είπε ο Ν. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «η Τουρκία δεν κρύβει τον στόχο της για την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε, και ότι δεν ακούμε αυτές τις προκλήσεις».

«Για εμάς, για το ΠΑΣΟΚ, ήρεμα νερά και θετικό κλίμα αλλά μια Τουρκία που σε κάθε διεθνές φόρουμ προπαγανδίζει τη διχοτόμηση της Κύπρου και την αναγνώριση του ψευδοκράτους, δεν πάνε μαζί», επεσήμανε ο Ν. Ανδρουλάκης και κατέληξε δεικτικά: «εκτός βέβαια αν ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να μιμηθεί τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και να μείνει πιστός στην πολιτική σας ιστορία, όταν λίγο μετά τη βάρβαρη εισβολή, είχε πει ότι “η Κύπρος κείται μακράν”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This