Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία Κασσελάκη για «δυσκολία» εντοπισμού των νέων μελών από τις εφορευτικές επιτροπές

Υπερβολική η αντίδρασή του, υποστηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ...

Must Read

Την ώρα που η αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες για δεύτερη σερί Κυριακή να κλέβει τις εντυπώσεις, προξενώντας μια κάποια ανησυχία στους κυβερνώντες, ο Στέφανος Κασσελάκης, έρχεται να καταγγείλει το γεγονός ότι νέα μέλη, τα οποία ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή, φέρεται να έχουν «εξαφανιστεί» από τις λίστες των ψηφοφόρων της παράταξης.

Ειδικότερα, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, με ανάρτησή του στο Facebook ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρά σε καταγγελία πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την Κυριακή 17/9.

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η απάντηση στις καταγγελίες

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στην καταγγελία του υποψηφίου για την προεδρία της παράταξης, υποστηρίζοντας πως η αντίδρασή του είναι υπερβολική, καθώς δεν είναι τόσα πολλά τα σχετικά «κρούσματα» που να την δικαιολογούν. Όπως εξηγούν, αυτό συμβαίνει γιατί πολλές φορές οι εφορευτικές επιτροπές αργούν ή/και κάνουν λάθη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το τηλεφωνικό κέντρο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν και πως υπήρξαν περίπου… 500 περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι πήγαν να ψηφίσουν χωρίς καν να είναι μέλη.

Σημειώνεται πως η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει πάνω από 122.000 μέλη, με τις ίδιες πηγές να σχολιάζουν πως «αν η ροή συνεχίσει να είναι αυτή, θα είναι πάνω από 130.000».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This