Με τον Πέτρο Τατούλη υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας ο Βασίλης Βερδελής

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο υποψήφιος περιφερειάρχης

Must Read

Ο Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» και υποψήφιος περιφερειάρχης, ανακοίνωσε τον επιχειρηματία Βασίλη Βερδελή ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στην Π.Ε. Αργολίδας από την περιοχή της Επιδαύρου.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δυναμικό Αργολιδέα, ενεργό πολίτη και επιχειρηματία κύριο Βασίλη Βερδελή.

Ο Βασίλης Βερδελής δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην περιοχή της Επιδαύρου. Είναι γνωστός για την ενεργό συμμετοχή του στον συνδικαλιστικό κλάδο, αφού επί σειρά ετών τον εμπιστεύονται οι επιχειρηματίες της Επιδαύρου ως πρόεδρο του Συλλόγου τους. Η εμπειρία του, η γνώση και η διάθεση προσφοράς του σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την Επίδαυρο και τις δυνατότητες ανάπτυξης και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας της ευρύτερης περιοχής. Με την ένταξη στη «Νέα Πελοπόννησο» και του Βασίλη Βερδελή η παράταξή μας ανανεώνεται και η Αργολίδα ισχυροποιείται».

Ο Βασίλης Βερδελής ανέφερε από την πλευρά του:

«Αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και να ενώσω τις δυνάμεις μου με τα στελέχη και τα μέλη της «Νέας Πελοποννήσου» διεκδικώντας τις ψήφους των συμπολιτών μου για να συμβάλω στην προσπάθεια για την μετάβαση του τόπου μου στην σύγχρονη εποχή με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Στην απόφαση αυτή με οδήγησε η αγάπη για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα, διαβιώ και επιχειρώ ως μέλος και πρόεδρος του Τουριστικού Τομέα στην Επίδαυρο. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την ανάδειξη των συγκριτικών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της πιο δυναμικά αναπτυσσόμενης Περιφέρειας της Χώρας μας.

Δεν σας κρύβω την αγωνία μου για την εξέλιξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου και γι’ αυτό ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη που μου δίνει την δυνατότητα να συμμετέχω στην προσπάθεια της πραγματικά Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», που στόχος της είναι να υπηρετεί τους πολίτες και να λαμβάνει αποφάσεις για το δημόσιο συμφέρον.

Με την καθοδήγηση και την εμπειρία του Πέτρου Τατούλη, και τον αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί υπόσχομαι στους συμπολίτες μου ότι θα αγωνιστώ και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της Αργολίδας και της Πελοποννήσου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This