Δένδιας στην Σχολή Ευελπίδων: Οι αμυντικές μας δυνατότητες βασίζονται πρώτιστα στο έμψυχο δυναμικό μας

Εγκαινίασε τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

Must Read

«Οι αμυντικές μας δυνατότητες βασίζονται πρώτιστα στο έμψυχο δυναμικό μας. Αυτό αποτελεί τον κύριο πολλαπλασιαστή της ισχύος μας» τόνισε την Πέμπτη ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Ιωάννη Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων εγκαινίασε τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της αίθουσας διασκεδάσεως, των εστιατορίων και των μαγειρείων.

Η ανακαίνιση αποτελεί δωρεά του Πάνου Κυριακόπουλου, γιου του πρώην διοικητή της Σχολής Ευελπίδων Όθωνα Κυριακόπουλου.

Οι δηλώσεις του κ. Δένδια

«Κύρια επιδίωξη και συνταγματική υποχρέωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι η εξασφάλιση σύγχρονης και πιλοτικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές της Σχολής. Αλλά, βέβαια αυτονόητα και η βελτίωση των υποδομών, στις οποίες διαβιούν. Σήμερα γίνεται ένα πολύ σημαντικό βήμα για την βελτίωση της συνολικής δυνατότητας διαβίωσης και εκπαίδευσης των Ευελπίδων.

Η δωρεά του κ. Πάνου Κυριακόπουλου, γιου Ιερολοχίτη, του στρατηγού Όθωνα Κυριακόπουλου, πρώην διοικητή της Σχολής, αποτελεί απόδειξη του διαχρονικού πνεύματος πατριωτισμού, της αναγνώρισης του απαραίτητου ζωτικού ρόλου που διαδραματίζει το εκπαιδευτικό αυτό Ίδρυμα στην διαμόρφωση του μέλλοντος των Ένοπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.

«Η αίθουσα ψυχαγωγίας, στην οποία βρισκόμαστε, και τα εστιατόρια της Σχολής δεν είναι απλώς σύνολο συναρμοσμένων δομικών υλικών. Είναι κάτι ευρύτερο από αυτό. Είναι η απόδειξη της δέσμευσης για την βελτίωση της καθημερινότητας των μελλοντικών ηγετών μας.

«Σήμερα η σκέψη μας οφείλει συγχρόνως να βρίσκεται στους κατοίκους του Βόλου και της υπόλοιπης Θεσσαλίας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Όμως αυτό δεν μπορεί να ελαχιστοποιήσει την σημασία της σημερινής τελετής, η οποία υποδηλώνει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία και οι εξ αυτής δυνάμεις αντιλαμβάνονται πλήρως τον κεντρικό ρόλο των Ένοπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας για την λειτουργία της κοινωνίας και την επιβίωση του έθνους και του λαού».

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This