Νέα ανάρτηση Κασσελάκη για Μπέο – Τι ζητά από τον πρωθυπουργό

Must Read

Σε νέα ανάρτηση για το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και κατοίκου του Βόλου προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην οποία ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιληφθεί του θέματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό αναφέρει ότι από το πρωί περιμένει την ευθεία καταδίκη του δημάρχου Βόλου για το περιστατικό με πλημμυροπαθή της περιοχής, τον οποίο ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να χτύπησε.

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του “καταλληλότερου” γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του», αναφέρει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και κατοίκου – Τι συνέβη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This