Κασσελάκης για Μπέο σε Μητσοτάκη μέρος τρίτο…

Συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων»; αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Must Read

Εν αναμονή της απάντησης Μητσοτάκη για τον Αχχιλέα Μπέο βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Ωστόσο απάντηση δεν παίρνει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανέρχεται – για τρίτη φορά – στο θέμα που αφορά στην στήριξη του πρωθυπουργού στον Δήμαρχο Βόλου ενόψει της διεξαγωγής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Όπως επεσήμανε και ο ίδιος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμα του προς του πολίτες αναφέρθηκε σε πολλά πλην του Αχιλλέα Μπέου.

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;», τονίζει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Δείτε επίσης: Νέα ανάρτηση Κασσελάκη για Μπέο – Τι ζητά από τον πρωθυπουργό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This