Η Φώφη Γεννηματά από τα Διαβατά βλέπει το βάρος να «πέφτει» πάλι στους μικρομεσαίους

Must Read

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών των Διαβατών επισκέφθηκε σήμερα η Φώφη Γεννηματά.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες Μόριες» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κάνοντας λόγο για ένα σχέδιο της κυβέρνησης που δεν λύνει τα προβλήματα αυτών των περιοχών. Η κ. Γεννηματά τόνισε πώς έρχεται χειμώνας και τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα ενώ ζήτησε να «μην πέσει άλλο νερό στο μύλο της ακροδεξιάς που καραδοκεί».

«Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δώσει λύσεις τώρα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, και προσέθεσε: «Και κυρίως έχει υποχρέωση να εξασφαλίσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και κάθε χώρα μέλος θα αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν γιατί το προσφυγικό – μεταναστευτικό δεν είναι ένα θέμα της Ελλάδας, είναι ένα θέμα της Ευρώπης».

«Η κυβέρνηση άλλαξε αλλά οι πολιτικές παραμένουν ίδιες. Οι δεσμεύσεις Τσίπρα είναι ακόμα ακόμα εδώ», δήλωσε λίγο αργότερα από την Θεσσαλονίκη ενώ τόνισε ότι  «τα υπέρπλεονάσματα ισχύουν, τα βάρη θα τα σηκώσουν και πάλι οι μικρομεσαίοι και οι πιο αδύναμοι».

«Είναι χαρακτηριστικό ότι στα περίφημα φορολογικά μέτρα που διατυμπανίζει η κυβέρνηση δεν περιλαμβάνεται τίποτα ουσιαστικό για μισθωτούς και συνταξιούχους» σημείωσε και εξήγησε: «Συνεχίζονται οι περικοπές για κοινωνικές δαπάνες και για τα αναπτυξιακά έργα. Εάν δεν υπάρξει άμεσα αλλαγή πολιτικής η ανάπτυξη θα παραμείνει καθηλωμένη, η κοινωνική δικαιοσύνη δεν έρχεται και τα αδιέξοδα θα παραμείνουν για την ελληνική κοινωνία».

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Κλείνει η Μόρια – Πού θα γίνουν οι νέες δομές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This