Με ποιους όρους θα διεξαχθεί το debate Μπακογιάννη – Δούκα στην ΕΡΤ

Όλα έτοιμα για την αυριανή τηλεμαχία στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Must Read

Οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας των υποψηφίων στον β’ γύρο για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, αποφασίστηκαν την Τρίτη κατά την συνάντηση των δύο επιτελείων με στελέχη της ΕΡΤ.

Το debate θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (11/10) στις 21:15 στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από ΕΡΤNEWS και ΕΡΤ1. Επιπλέον, θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι θα απαντήσουν σε 7 θεματικές ενότητες, εκ των οποίων η μια δεν θα έχει προκαθορισμένο θέμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, το debate θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και τον συντονισμό έχει αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς.

Τις ερωτήσεις προς τους Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα θα απευθύνουν ο συντονιστής, η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του ΕΡΤNEWS, Λήδα Μπόλα, και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Προβατάς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This