Ηχηρό μήνυμα Αγγελούδη: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι κομματικό λάφυρο!»

Must Read

Ξεκάθαρο μήνυμα στους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης ενόψει του β’γύρου εκλογών, έστειλε ο υπ. δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, τονίζοντας ότι η παράταξή του είναι ανεξάρτητη. «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι κομματικό λάφυρο» αναφέρει ο κ. Αγγελούδης σημειώνοντας ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν εκείνους που «μπορούν να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για την πόλη» στους τομείς όπου ο κ. Ζέρβας απέτυχε.

Αναλυτικά η δήλωση του υπ. δημάρχου Σ. Αγγελούδη:

«Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου ξεκαθάρισα πως η Ομάδα που συγκροτούμε έχει αμιγώς ανεξάρτητο, υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Οι προσωπικότητες του ψηφοδελτίου μας είναι η πιο ηχηρή και αδιάψευστη απάντηση. Σε αυτή την πόλη γνωριζόμαστε καλά.

Στο κάλεσμα το οποίο απηύθυνα ανταποκρίθηκαν συνδημότες μας με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές καταβολές που τους ενώνει η κοινή αγωνία για το αύριο αυτού του τόπου. Σέβομαι και τιμώ όλα τα κόμματα, θέλω την έμπρακτη υποστήριξη τους, όταν από την 1η Ιανουαρίου κληθούμε να δώσουμε πειστικές λύσεις και απαντήσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα της πόλης που καθιστούν δυστοπική την καθημερινότητα μας.

Την αυτοδύναμη μας πορεία, το δικαίωμα μας να διεκδικούμε για τη Θεσσαλονίκη προς όφελος των πολιτών χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις, χωρίς ασκήσεις αφωνίας, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, δεν το απεμπολούμε.

Στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά, ψηφίζουμε αυτούς που μπορούν να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για την πόλη. Για την καθαριότητα, για το κυκλοφοριακό, για το Πράσινο, για το δημόσιο χώρο. Για όλους αυτούς τους τομείς όπου η διοίκηση Ζέρβα απέτυχε.

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι κομματικό λάφυρο, είναι μια πόλη που πρέπει και μπορεί να βγει από το τέλμα, να κοιτάξει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα».

Δείτε επίσης:

Επίθεση Αγγελούδη σε Ζέρβα: «Πάει πολύ να μας κουνάτε εσείς το δάχτυλο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This