Πλεύση Ελευθερίας: Πρώτη διαγραφή βουλευτή από την Κωνσταντοπούλου!

Must Read

Την διαγραφή του βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη από την Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ενημερώνει ότι του έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα εντός της εβδομάδος!

Μιχάλης Χουρδάκης

Ο Μ. Χουρδάκης εξελέγη βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές του Μαΐου ο Μ. Χουρδάκης ήταν πέμπτος, αλλά η Ζ. Κωνσταντοπούλου τον ανέβασε στην πρώτη θέση και τον έκανε βουλευτή.

Υπογραμμίζεται ότι βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας είναι η μητέρα του Αρετή Παπαϊωάννου στη Β Θεσσαλονίκης. Και εκείνη είχε δεχθεί «κλωτσιά προς τα πάνω» από την Ζ. Κωνσταντοπούλου καθώς τον Μάιο ήταν δεύτερη και τον Ιούνιο τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση.

Η επιστολή στον Τασούλα

Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Ο κ. Μιχάλης Κουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί. 

Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» σημειώνει η πρόεδρος του κόμματος και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του Μ. Χουρδάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This