Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το προειδοποιητικό μήνυμα Κασσελάκη – Η πρώτη αντίδραση

«L’État, c’est moi?» γράφει ειρωνικά η Αννέτα Καββαδία και κάνει λόγο για υπονομευτικές δηλώσεις

Must Read

Αναβρασμός επικρατεί στον διχασμένο ΣΥΡΙΖΑ μετά το «απειλητικό» μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη ότι όποιος επιχειρήσει να υπονομεύσει την ενότητα της ΚΟ θα αποπεμφθεί από τα ψηφοδέλτια στο μέλλον.

Διαρροές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για «αντικαταστατικό τελεσίγραφο», καθώς «τα ψηφοδέλτια του κόμματος αποφασίζονται από τις Νομαρχιακές Επιτροπές και κατόπιν από την Κεντρική Επιτροπή».

Την πρώτη ανάρτηση κατά του Κασσελάκη έκανε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, η οποία ανήκει στην «ομπρέλα» του κόμματος. Η ίδια κάνει λόγο για υπονομευτικές δηλώσεις και παραθέτει το Άρθρο 39 για την επιλογή υποψηφίων:

«L’État, c’est moi? Το κόμμα, πάντως, έχει όργανα, θέσεις, καταστατικό. Καταργήθηκαν, μήπως, και δεν το ξέρουμε;» έγραψε η Αννέτα Καββαδία και πρόσθεσε:

«Άρθρο 39 – Επιλογή υποψηφίων βουλευτών/τριών και ευρωβουλευτών/τριών
1. Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εθνικές εκλογές καταρτίζονται με ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλων. Η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών/τριών γίνεται με απόφαση των Νομαρχιακών Επιτροπών μετά από διαβούλευση με τις ΟΜ. Η Κεντρική Επιτροπή έχει το δικαίωμα αιτιολογημένης τροποποίησης των επιλογών των Νομαρχιακών Επιτροπών με αυξημένη πλειοψηφία 70%, αφού προηγουμένως συζητήσει με τις Νομαρχιακές Επιτροπές. Σε κάθε περίπτωση η τελική έγκριση των υποψήφιων βουλευτών ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή».

 

Δείτε επίσης:

Ανακοινώθηκαν οι Τομεάρχες του (διχασμένου) ΣΥΡΙΖΑ – Μήνυμα με «καρφιά» από Κασσελάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This