Πυρά Αγγελούδη για το σποτ Ζέρβα: «Εκτίθεται ανεπανόρθωτα – Ζει σε εικονική πραγματικότητα»

«Απέχουμε συνειδητά από τον τοξικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει, απόρροια της σύγχυσης του» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Must Read

Ευθείες βολές κατά του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα που διεκδικεί εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο, εξαπέλυσε ο αντίπαλος του Στέλιος Αγγελούδης, με αφορμή το νέο διαφημιστικό σποτ του πρώτου.

Ο κ. Αγγελούδης που θα συγκέντρωσε 25,74% και θα μονομαχήσει με τον Ζέρβα (27,33%) στον β’ γύρο των εκλογών τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι το σποτ που παρουσίασε ο νυν δήμαρχος αποδεικνύει ότι ζει σε εικονική πραγματικότητα. «Κύριε Ζέρβα, εάν τα πράγματα είναι έτσι, τότε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σας αποδοκίμασε με τη ψήφο του;» ρωτάει ο κ. Αγγελούδης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πάνω στον πανικό του ο κ. Ζέρβας συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια των Θεσσαλονικέων.. Το ζήτημα δεν είναι πλέον σε ποια εικονική πραγματικότητα ζει ο ίδιος, αλλά σε ποια -σκληρή- πραγματικότητα ζουν οι πολίτες. Απέχουμε συνειδητά από τον τοξικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει, απόρροια της σύγχυσης του.

Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στο δρόμο της αποκατάστασης της καθημερινότητας των δημοτών μας, δεν τον ακολουθούμε στον ολισθηρό δρόμο που έχει επιλέξει. Σήμερα μάθαμε από την προπαγάνδα του κ. Ζέρβα πως η πόλη βιώνει την καλύτερη της εποχή: δρόμοι, γυμναστήρια τσέπης, μια νέα Παραλία – κόσμημα, δημοτικά – κοινοτικά ιατρεία.

Κύριε Ζέρβα, εάν τα πράγματα είναι έτσι, τότε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σας αποδοκίμασε με τη ψήφο του;».

Το σποτ του Κ. Ζέρβα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This