Μέχρι και ο Παπασταύρου, υπό το άγρυπνο βλέμμα Σαμαρά, βγήκε σεργιάνι για χάρη του Πτωχού!

Μια μέρα πριν ήταν αγκαλιά με τον Σάμπυ Μιωνή στην εβραϊκή συναγωγή

Must Read

«Χαίρομαι πολύ που είμαι σήμερα στην ιστορική Καλαμάτα για να μεταφέρω μήνυμα υποστήριξης, μήνυμα νίκης στον Δημήτρη Πτωχό», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

«Βρεθήκαμε όλοι μαζί στις 3 Αυγούστου, στη Μεσσήνη, όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας για την Πελοπόννησο. Μέσα σε μόλις 70 ημέρες, ο Δημήτρης γύρισε πόρτα-πόρτα όλη την Περιφέρεια και για λίγες ψήφους δεν κέρδισε την εκλογή από τον πρώτο γύρο. Ο προορισμός μας είναι ξεκάθαρος: Θέλουμε μία Πελοπόννησο σύγχρονη, συμπεριληπτική, με αναπτυξιακή δυναμική, με νέες θέσεις εργασίας, με ψηφιακές υπηρεσίες, με ανάδειξη του πολιτισμού και προστασία του φυσικού της πλούτου. Μία Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια», ανέφερε ο κ. Παπασταύρου.

Και πρόσθεσε έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά να παρακολουθεί αν τα λέει καλά: «Για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται Περιφερειάρχης με σχέδιο, με όραμα, με ομάδα, με τεχνοκρατική επάρκεια. Περιφερειάρχης που ενώνει, αφήνει πίσω την τοξικότητα, κρατάει τα θετικά που έχουν γίνει και χτίζει πάνω σε αυτά. Αυτός είναι ο Δημήτρης Πτωχός.

Έχω την τιμή να τον γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια, να έχουμε αγωνιστεί μαζί υπό αντίξοες συνθήκες για την Πατρίδα μας στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη θέση.

Την Κυριακή ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πάμε την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της μπροστά. Εκεί που τους αξίζει».

Ο Παπασταύρου μια μέρα πριν βρεθεί στην Καλαμάτα έδωσε το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε στη Συναγωγή των Αθηνών Μπεθ Σαλωμ, στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης εισβολής της Χαμάς στο Ισραήλ, και μάλιστα είχε στενή συνομιλία με τον γνωστό επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

*πηγή φωτογραφίας: kalamatajournal.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This