Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Το βίντεο (για τη Μαρέβα) που διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εμμονή κατά της εφημερίδας «δημοκρατία» έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εξαπέλυσε μια ακόμα συκοφαντική επίθεση κατά της εφημερίδας -χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει- ισχυριζόμενος ότι… «βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία» και χαρακτηρίζοντας «χυδαία επίθεση» το ρεπορτάζ και το σχόλιο της εφημερίδας στο φύλλο της Δευτέρας 24 Ιουνίου, με το οποίο χαρακτήρισε «μέγα λάθος» την εκπροσώπηση της ΝΔ από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

Ο κύριος Μητσοτάκης μάλιστα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι η σύζυγός του «δεν εκπροσώπησε κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό της», προσθέτοντας ότι «η ΝΔ δεν είχε επίσημη εκπροσώπηση στην ενθρόνιση του Πατριάρχη», ενώ συμπλήρωσε ότι η παρουσία της κυρίας Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής οφείλεται στην «προσωπική τους γνωριμία».

Ωστόσο τα γεγονότα διαψεύδουν τον ισχυρισμό του κ. Μητσοτάκη, καθώς ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στον ενθρονιστήριο λόγο του καλωσόρισε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και αμέσως ανήγγειλε την παρουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη προσφωνώντας την «εκπρόσωπε της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως»!

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε το σχετικό βίντεο από την τελετή ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής που αποδεικνύει ότι ο κ. Μητσοτάκης ψεύδεται σε βάρος της «δημοκρατίας» όταν υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν εκπροσωπήθηκε από κανένα. Πάνω σ’ αυτό το γεγονός, της προσφώνησης δηλαδή για την κυρία Μητσοτάκη ως «εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης» στηρίχτηκε το ρεπορτάζ και το ερώτημα που έθεσε η «δημοκρατία» για το με ποια ιδιότητα η Μαρέβα Μητσοτάκη εκπροσώπησε τη ΝΔ.

πηγή:dimokratianews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ