Μικρά «think tank» εγκαινιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης με γενική συντονίστρια τη Διάνα Βουτυράκου

«Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος», τονίζει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει ακάθεκτος την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναθέτοντας έναν νευραλγικό ρόλο στη Διάνα Βουτυράκου, την 28χρονη επιστήμονα ρομποτικής με εξειδίκευση στη ρομποτική χειρουργική, την οποία είχε φέρει στο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση-ανάρτηση ο νυν πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει συντονίστρια των μικρών «think tank» που θα σχηματιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο αυτήν ακριβώς την ανανέωσή του «για μια Σύγχρονη Αριστερά». Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου».

Ολόκληρη η σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη έχει ως εξής: «Ευχαριστώ ολόψυχα τα πολλά μέλη -και ειδικά νέα μέλη- που έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχουν στην ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μια Σύγχρονη Αριστερά. Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, με συγκεκριμένη εξειδίκευση, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου και θα συνεισφέρουν στα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών “think tank” η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Διάνα τον Μάιο, συνειδητοποίησα ότι είναι μία εξαιρετική επιστήμονας με βαθιά ενσυναίσθηση. Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This