Πρέσβης του Ισραήλ: «Δεν έχουμε καμία πρόθεση να θέσουμε υπό κατοχή τη Γάζα»

«Έχουμε πόλεμο με τη Χαμάς που είναι μία οργάνωση σαν την ISIS, ακραία ριζοσπαστική, που στέκεται απέναντι σε όλες τις αξίες της ανθρωπότητας, απέναντι σε όλες τις αξίες της Δημοκρατίας, της ισότητας, της ελευθερίας....», τονίζει ο Νόαμ Κατς

Συντάκτης: Newsroom

Αποκλειστική συνέντευξη στην ΕΡΤ και στην Άννα Παπασωτηρίου παραχώρησε νωρίτερα σήμερα ο Νόαμ Κατς, πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, ο οποίος, αναφερόμενος στη νέα κρίση που έχει ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή, ξεκαθάρισε πως οι Ισραηλινοί «δεν έχουμε καμία πρόθεση να θέσουμε υπό κατοχή τη Γάζα».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι στόχος της ισραηλινής κυβέρνησης είναι μόνο η εξόντωση της Χαμάς, ενώ διαμηνύει πως, στην περίπτωση που προκληθεί, το Ισραήλ είναι έτοιμο για περιφερειακό πόλεμο.

Ολόκληρη η συνέντευξή του Νόαμ Κατς στην ΕΡΤ έχει ως εξής:

Κύριε πρέσβη, οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς έφεραν συνέταξαν σχεδόν όλους στο πλευρό του Ισραήλ. Διακινδυνεύετε τη διεθνή αυτή στάση με τον πόλεμο στη Γάζα, που εισέρχεται στη δεύτερη εβδομάδα, ειδικά αν κάνετε τη χερσαία επιχείρηση;

Πρωτίστως πρέπει να θυμηθούμε το μέγεθος του μακελειού και τις βάρβαρες σφαγές των τρομοκρατών της Χαμάς, που εισέβαλαν στο Ισραήλ και απρόκλητα ξεκίνησαν πόλεμο με πυραύλους και πρωτοφανείς μαζικές ακρότητες. Η εβδόμη Οκτωβρίου θα είναι ο ορισμός μιας πρωτοφανούς σφαγής που δεν είχαμε δει από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μια βαρβαρότητα σαν της ISIS που ήταν σκόπιμη. Έχουμε τις αποδείξεις από τους συλληφθέντες, έχουμε τα εγχειρίδια και τις εντολές που δόθηκαν στις δυνάμεις τους. Δεν έχουμε πόλεμο με τη Γάζα. Έχουμε πόλεμο με τη Χαμάς που είναι μία οργάνωση σαν την ISIS, ακραία ριζοσπαστική, που στέκεται απέναντι σε όλες τις αξίες της ανθρωπότητας, απέναντι σε όλες τις αξίες της Δημοκρατίας, της ισότητας, της ελευθερίας. Πολεμάμε την ιδεολογία από την οποία φτιάχτηκε ένα κράτος – τρομοκράτης, ένας τρομοκρατικός στρατός που πρέπει να διαλυθεί, όπως έκανε η διεθνής κοινότητα με την ISIS, μπαίνοντας στη Ράκα και τη Μοσούλη και σε άλλα μέρη, διαλύοντας και καταστρέφοντας αυτό το τέρας. Αυτός είναι ο πόλεμος που δίνουμε. Το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα και σε αυτό έχουμε ανεπιφύλακτη υποστήριξη. Παράλληλα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγουμε να πληγεί ο άμαχος πληθυσμός που βρίσκεται υπό την κατοχή της Χαμάς, που εκμεταλλεύεται η Χαμάς ως ανθρώπινη ασπίδα. Τους ζητάμε να φύγουν από τη Γάζα, από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας και να μετακινηθούν μέσω ασφαλών διαδρομών στην άλλη πλευρά της Γάζας, στο νότο, ανοίξαμε δρόμους, αλλά η Χαμάς τους εμποδίζει.

Ελπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι να μετακινηθούν πριν εντατικοποιήσουμε την επίθεση στη Χαμάς. Η βόρεια Γάζα είναι φρούριο που χτίστηκε και σχεδιάστηκε από τη Χαμάς σε πολιτικές υποδομές κάτω από την πόλη της Γάζας. Αυτή η υπόγεια πόλη είναι γεμάτη από εκατοντάδων χιλιομέτρων τούνελ, καταφύγια, θέσεις μάχης, εκρηκτικών παντού. Θα πρέπει να καθαρίσουμε και να καταστρέψουμε τις υποδομές αυτές της Χαμάς. Θα πρέπει να λογοδοτήσουν στελέχη της και επίσης ζητάμε όχι μόνο να μας στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια, γιατί δεν είναι μόνο μάχη του Ισραήλ. Ταυτόχρονα ζητάμε να απελευθερωθούν οι όμηροι που πήρε η Χαμάς, μωρά, παιδιά, γυναίκες, άνδρες και ηλικιωμένοι. Ξέρουμε πως είναι 200, αλλά υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι και δεν ξέρουμε αν είναι όμηροι ή νεκροί. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών του μακελειού φτάνει τους 1400. Σφαγιάστηκαν με πολύ φριχτούς τρόπους.

Ο πρωταρχικός στόχος, λοιπόν, του Ισραήλ είναι η εξόντωση της Χαμάς. Είναι εφικτός; Με δεδομένο ότι η πολιτική ηγεσία της δεν είναι στη Γάζα και τι θα γίνει με την ιδεολογία της; Μπορείτε να την εξαλείψετε;

Πρωτίστως θα ξεκινήσουμε καταστρέφοντας τον Στρατό της τρομοκρατίας που έφτιαξε η Χαμάς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ηγεσία και τους επικεφαλής των επιχειρήσεων ως εγκληματίες πολέμου. Δεν πρέπει να ξεφύγουν, πρέπει να τους καταδιώξουμε, πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη, όπου και αν είναι. Δεν έχει πολιτική ηγεσία στη Χαμάς. Η ιδεολογία της Χαμάς, είναι ίδια με της ISIS. Είχαν την ευκαιρία το 2007, όταν πήραν υπό την κατοχή τους τη Γάζα από την Παλαιστινιακή Αρχή, να προσηλυτίσουν και να διδάξουν το μίσος στον κόσμο και να μεγαλώσουν μία γενιά που είναι γεμάτη μίσος. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Είναι μία διαδικασία.

Έχουμε ευκαιρίες, επίσης, στη Μέση Ανατολή. Επεκτείνουμε τον άξονα της ειρήνης και της συνεργασίας στη Μέση Ανατολή. Πρέπει να τον επεκτείνουμε γιατί δίνει μία διαφορετική κατεύθυνση, μία άλλη ελπίδα στους λαούς της Μέσης Ανατολής. Η διαμάχη που έχουμε στη Μέση Ανατολή είναι πολιτική και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε ως πολιτική και να αντιμετωπίζεται πολιτικά μέσω διαλόγου, διαπραγματεύσεων όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτή τη στιγμή. Αλλά τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην καταστροφή τις δυνατότητες του τρομοκρατικού κράτους και στρατού της Χαμάς, της οργάνωσης αυτής που μοιάζει με την ISIS.

Ποια είναι η επόμενη μέρα; Έχετε στρατηγική εξόδου;

Φύγαμε από τη Γάζα το 2005 όχι για να γυρίσουμε πίσω. Εξαναγκαστήκαμε στην παρούσα φάση γιατί μας επιβλήθηκε δια της βίας ένας πόλεμος. Θα πολεμήσουμε αλλά με καμία πρόθεση να θέσουμε υπό κατοχή τη Γάζα. Την επόμενη μέρα, θα πρέπει να σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε ποιος θα είναι ο χειρισμός, αλλά για την ώρα, η προσοχή μας είναι στον πόλεμο και την καταστροφή των δυνατοτήτων της Χαμάς. Αν αυτό δεν γίνει σήμερα, θα επαναληφθεί. Αν δεν γίνει αυτό σήμερα, όλος ο άξονας της τρομοκρατίας του οποίου ηγείται το Ιράν και ενεργοποιήθηκε από την επίθεση αυτή, θα την επαναλάβει, όταν δοθεί η ευκαιρία. Και καλώ όλους τους πληρεξούσιους του Ιράν, τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, τους παραστρατιωτικούς στη Συρία, το Ιράκ και οπουδήποτε αλλού επιχειρούν, ηγούνται ή χρηματοδοτούνται και εκτελούν τις εντολές της Τεχεράνης, να μην εμπλακούν. Το Ισραήλ μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και θα το κάνει με ισχύ, συνεπώς ας μην εμπλακούν.

Είστε έτοιμοι για έναν πόλεμο σε πολλά μέτωπα, είστε έτοιμοι για έναν πιθανό περιφερειακό πόλεμο…

Αν μας επιβληθεί, θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Και μπορούμε να το κάνουμε. Και μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας μόνοι μας. Έχουμε σημαντική υποστήριξη από τη διεθνή κοινότητα. Ήδη πολλές χώρες έχουν φροντίσει να στείλουν το μήνυμα στα κατάλληλα μέρη. Δεν είναι μόνο το Ισραήλ που δημόσια λέει σε αυτά τα τρομοκρατικά, ριζοσπαστικά, εξτρεμιστικά στοιχεία να μην εμπλακούν. Είναι όλος ο κόσμος που το λέει: οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, χώρες στην περιοχή μας ότι δεν πρέπει να εμπλακούν. Μακροπρόθεσμα προσφέρουμε υπηρεσία στους λαούς της περιοχής που ενδιαφέρονται για την ειρήνη.

Υπάρχει κίνδυνος ο κίνδυνος να καταρρεύσουν διαλυθούν οι Συμφωνίες Αβραάμ;

Πιστεύω ότι οι Συμφωνίες αυτές αντανακλούν μία βαθιά κατανόηση και ένα ενδιαφέρον από χώρες που δεν αποτελούν μέρος τους αλλά θα ήθελαν να συμμετάσχουν. Ίσως, λοιπόν, υπάρξει κάποιο πλήγμα στην επέκταση αυτού του κινήματος για ειρήνη μεταξύ των χωρών της Μέσης Ανατολής, αλλά πιστεύω ότι είναι πλήγμα και όχι αδιέξοδο ή καταστροφή. Το βαθύ ενδιαφέρον μας να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον, να συνεργαστούμε ώστε να επέλθει η ευημερία των πολιτών μας.

Αυτό ισχύει και για την Τουρκία – αναφέρομαι στην πρόσφατη επαναπροσέγγιση στις σχέσεις σας με την Άγκυρα και την ειδική σχέση που η Άγκυρα έχει με τη Χαμάς.

Νομίζω ότι υπήρξα ξεκάθαρος για τη Χαμάς και για τη στάση που περιμένουμε από χώρες εντός και εκτός περιοχής. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που άντεξε μεγάλο διάστημα μόνο του χωρίς κρατική στήριξη και την Χαμάς που έχει κάποια κρατική στήριξη κυρίως από το Ιράν. Αυτό πρέπει να εξαλειφθεί. Κανείς δεν πρέπει να υποστηρίζει τη Χαμάς. Η Χαμάς πρέπει να απομονωθεί πλήρως και να την κυνηγήσουμε. Και αυτό περιμένουμε από τους φίλους. Η Τουρκία είναι μία σημαντική χώρα στη Μέση Ανατολή. Χρειαζόμαστε την επαναπροσέγγιση και χρειαζόμαστε να είναι μέρος των σημαντικών διαδικασιών που θα επιφέρουν τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Όταν σκέφτομαι την προσέγγισή μας προς την Τουρκία ή προς άλλες χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της αν. Μεσογείου, αλλά και της Ελλάδας, η προσέγγιση είναι παρόμοια.

Μία τελευταία ερώτηση κύριε Πρέσβη. Πόσο κοντά είναι η χερσαία επιχείρηση;

Δεν θέλω να μιλήσω για τις μεθόδους, για τον χρόνο, για τις επιχειρησιακές λεπτομέρειες και για να είμαι ειλικρινής δεν τις γνωρίζω. Γνωρίζω όμως ότι θα εντατικοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον τη δράση στις περιοχές από όπου έχουμε ζητήσει από τον κόσμο να μετακινηθεί, γιατί εκεί βρίσκεται η Χαμάς και θα υπάρξει καταστροφή.

Κύριε πρέσβη σας ευχαριστώ, εκτός και αν έχετε κάτι να προσθέσετε.

Θέλω να πω ευχαριστώ ειδικά στην Ελλάδα και να το πω πρώτα στον ελληνικό λαό, που μας γέμισε με συναισθήματα, συμπάθεια και μηνύματα αλληλεγγύης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία ήταν ξεκάθαρη στην καταδίκη της βάρβαρης αυτής τρομοκρατικής οργάνωσης και των πράξεών της. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, επίσης,  που στηρίζουν το δικαίωμά μας στην αυτοάμυνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους στο πολιτικό φάσμα, με εξαίρεση κάποια μικρά στοιχεία, που μας στηρίζουν το ίδιο. Ευχαριστώ λοιπόν τον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση.

  • Δείτε τη συνέντευξη του Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Βαρεμένος που… βαρέθηκε το κόμμα life style του Κασσελάκη

Ένας ακόμη σύντροφος πήδηξε από το καράβι ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με αιτιάσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα νέα ήθη στο κόμμα που έφερε...

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές κατά Κασσελάκη

Παραιτήθηκε με αιχμές από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Δραγασάκης, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι παραμένει μέλος του κόμματος, το οποίο σύμφωνα με τον...

Ερντογάν: «Ζεστός» ο Μητσοτάκης για συνεργασία Τουρκίας-Ελλάδας στην πυρηνική ενέργεια

Πάλι για μοιρασιά και συνεκμετάλλευση μίλησε ο Τούρκος Πρόεδρος - «Κάλεσα τον φίλο μου τον Μητσοτάκη στην Άγκυρα...»

Βουλή: Καταδίκη της επίθεσης στον αστυνομικό και της οπαδικής βίας

Την ανάγκη δραστικής αντιμετώπισης των φαινομένων οπαδικής βίας, υπογράμμισαν όλα τα κόμματα στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από...

Εξωτερική πολιτική των τεμενάδων

Η εικόνα του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη που υποκλίθηκε μπροστά στον Ερντογάν προκάλεσε οργή, αποστροφή και ρίγη ανατριχίλας στους Eλληνες. Στη συλλογική μνήμη του...

Παναγιώτης Ιωακειμίδης: Φιλοτουρκικό παραλήρημα από τον σύμβουλο του Σημίτη

Ο ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ είπε όσα δεν τόλμησε ούτε καν ο Ερντογάν να εκθέσει ή να υπονοήσει στη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη

Δικαιολογίες Σκυλακάκη για το μπάχαλο με τους λογαριασμούς

Οι πάροχοι ευθύνονται για το μπάχαλο με τους χρωματιστούς λογαριασμούς ρεύματος και όχι η κυβέρνηση που υλοποιεί μία μεταρρύθμιση η οποία κρύβει μεγάλες αυξήσεις...

Η οργάνωση Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από Τζανακόπουλο και Ηλιόπουλο να επιστρέψουν τις...

Η αποχώρηση των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Νάσου Ηλιόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ και η προσχώρησή τους στο νέο κόμμα, τη Νέα Αριστερά, προκάλεσε την έντονη...

H σπουδή του Μητσοτάκη – CNNTurk: Στην Κωνσταντινούπολη τον Φεβρουάριο και στην Άγκυρα την...

Σε αποκαλύψεις προέβη το CNNTurk για τις επόμενες κινήσεις στα ελληνοτουρκικά και τις συναντήσεις σε ανώτατο επίπεδο αξιωματούχων ένθεν κακείθεν του Αιγαίου. Όπως μετέδωσε...

Νέα Αριστερά: Είμαστε υπέρ της εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

«Ένα θετικό βήμα» χαρακτήρισε η Νέα Αριστερά τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και της συνάντησής του με...

«Ο πάγος ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα λιώνει» – Πώς υποδέχτηκαν τουρκικά και διεθνή...

Τα (φιλοκυβερνητικά) εγχώρια ΜΜΕ υποδέχθηκαν με «ύμνους» τα όσα... παίχτηκαν σήμερα στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για «νέο...

Πριν πάει στη Χάγη θα περάσει και μια βόλτα από τη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης

Όπως έγινε γνωστό αύριο Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη Θεσσαλία, για να δει πως... πάνε τα πράγματα, αφού πρώτα άφησαν να πνιγούν...

Μόνο με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε το εξοντωτικό φορολογικό νομοσχέδιο 

Μόνη της ψήφισε η ΝΔ το φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει «ξαφνικό θάνατο» στους ελεύθερους επαγγελματίες και το οποίο έχει προκαλέσει κύμα σφοδρών αντιδράσεων.Υπέρ της...

Repubblica: O «ομοσπονδιακός» της Κεντροαριστεράς Αλέξης Τσίπρας – H νέα πολιτική πρόταση για την...

Την ώρα που πρώην και νυν σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους χωρίς να αποφεύγουν τις εκατέρωθεν αιτιάσεις, ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει μηνύματα για...

Επίσκεψη Ερντογάν: Η «υπόκλιση» στον Σουλτάνο, οι προκλητικές δηλώσεις και οι «ύμνοι» των ΜΜΕ

Η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να αναχωρεί για το αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος, την ώρα που τα φίλα...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Όλγα Κιουρτσάκη χάνει τα μαλλιά της και βρίσκεται ένα βήμα πριν να τα ξυρίσει

H Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα στις αρχές Αυγούστου και απέκτησε την κόρη της Μικαέλα Αγγελική. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράζεται συχνά στιγμές από...

Σάλος με καταγγελίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: «Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία στην Ελλάδα»

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που ήρθε στο «φως», πριν από μερικά 24ωρα, με πρωταγωνιστή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και πτυχία, που δεν είναι...

Αδιανόητη ενέργεια Γεραπετρίτη μπροστά στον Ερντογάν!

Είναι δυνατόν; - Η αστεία εξήγηση των «πηγών» του ΥΠΕΞ για τον τεμενά του Γεραπετρίτη

Γιώργος Μαργαρίτης: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιος μου του είπα “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”»

Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι να τραγουδάει. Από ηλικία 13 ετών μπήκε στον καλλιτεχνικό χώρο και από τότε δεν...

«Δεύτερες σκέψεις» για τον Αυτιά στο Μαξίμου…

Εν μέσω πολλών άλλων εξελίξεων, το θέμα της προετοιμασίας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές μπορεί να μη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα για την...

Πώς η Ρωσία με ελληνική βοήθεια άνοιξε μια «τρύπα» 11 δισεκ. δολαρίων στις δυτικές κυρώσεις για το πετρέλαιο

Ένα... αόρατο παιχνίδι εξουσίας εν μέσω κυρώσεων - Ο ρόλος του σκιώδους στόλου και της Ελλάδας

Mια οικογένεια με δυο μπαμπάδες: Ο Παντελής Τουτουνζής, ο σύντροφος και τα παιδιά τους

Σε λίγες ημέρες έρχονται Χριστούγεννα και οι περισσότεροι έχουν στολίσει τα σπίτια τους, με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα λαμπάκια ενώ φωτογραφίζουν τη διακόσμηση...

Ταραχή για την πρώην σύζυγο του Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου – Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της ηθοποιού Σοφίας Γιαννικοπούλου και του πρώην συζύγου της, εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, «έγραψε» το Πολυμελές Πρωτοδικείο...

Σκοτεινό δίκτυο εξουσίας και απιστίας: Ο κακομούτσουνος ισχυρός, η συνεργάτιδα ερωμένη και η απατημένη σύζυγος που τον κρατά στο χέρι

Η «Espresso» κατ' αποκλειστικότητα βγάζει στο φως της δημοσιότητας άλλη μία ιστορία απιστίας και αχαριστίας που διαδραματίζεται στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας.Η σύζυγος, όμορφη στα...

Αδιανόητη πρόκληση Ερντογάν: Μας χαρακτήρισε προστάτες των «τρομοκρατών» και μίλησε για «τουρκική» μειονότητα!

Πάει… περίπατο το «καλό κλίμα» και η «νέα σελίδα» – Εριστικός ο Τούρκος Πρόεδρος στις κοινές δηλώσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το βαρύ πυροβολικό του Κυριάκου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου

Μόνο συμπτωματική δεν είναι η στήριξη που δίνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στο νέο πολιτικό εγχείρημα της Έφης Αχτσιόγλου.Προ εβδομάδων σας είχα μεταδώσει την πληροφορία...

Οργή Δικαστών και Εισαγγελέων για το «περίεργο» πόρισμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ενόψει της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η ανησυχία των Δικαστών και η δυσαρέσκειά τους απέναντι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης γιγαντώνεται....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη: Το 31% όσων κακοποιούν σεξουαλικά ζώα, κάνουν το ίδιο σε παιδιά και ενήλικες!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που φέρνει στο φως η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία σχετικά με τις κακοποιήσεις ζώων, ακόμα και σεξουαλικές, οι οποίες συνδέονται με αντίστοιχες συμπεριφορές σε...

Η ΚΕΔΕ προσφεύγει στο ΣτΕ για το τέλος ταφής απορριμμάτων: Οι δήμοι δεν φταίνε για τα προβλήματα με την ανακύκλωση

Oι δήμοι δε φέρουν καμία ευθύνη για το γεγονός ότι η ανακύκλωση δεν προχώρησε στο βαθμό που έπρεπε, τονίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Λάζαρος Κυρίζογλου,...

H Δήμητρα Ματσούκα απάντησε στο αν θα αλλάξει το επίθετό της σε Κόκκαλη

Τη Δήμητρα Ματσούκα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από τις Βρυξέλλες και της έκαναν διάφορες ερωτήσεις μετά το γάμο της.Η ηθοποιός είχε ταξιδέχει στην...

Δικαιολογίες Σκυλακάκη για το μπάχαλο με τους λογαριασμούς

Οι πάροχοι ευθύνονται για το μπάχαλο με τους χρωματιστούς λογαριασμούς ρεύματος και όχι η κυβέρνηση που υλοποιεί μία μεταρρύθμιση η οποία κρύβει μεγάλες αυξήσεις στις χρεώσεις, κατά τον υπουργό...

Εισαγγελική παρέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Μεταξύ άλλων, ζητείται έρευνα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της εγκληματικής οργάνωσης

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της 43χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο στη Σαλαμίνα

Μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πώς χάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αγαπημένη τους Γεωργία, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα την 43χρονη μητέρα ενός παιδιού, που βρήκε τραγικό θάνατο...