Ο Μητσοτάκης είπε στον Κουρέτα να μην συναντήσει τον Αυγενάκη!

Must Read

Απίστευτες πληροφορίες και παρασκήνιο αποκαλύπτονται για μία συνάντηση που δεν έγινε ποτέ. Αναφερόμαστε στην ενημερωτική συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, η οποία έπρεπε να γίνει την Τρίτη.

Ο περιφερειάρχης όμως συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου και λίγο μετά έγινε γνωστή η αναβολή της συνάντησης με τον υπουργό, ο οποίος προεκλογικά εκβίαζε τους αγρότες ότι δεν θα αποζημιωθούν αν ψηφίσουν Κουρέτα.

Η εκδοχή της πλευράς Αυγενάκη είναι ότι συνεργάτης του Δ. Κουρέτα τηλεφώνησε το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του υπουργού, ζητώντας να αναβληθεί το ραντεβού επειδή συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας και εισήχθη στην εντατική νοσοκομείου στην Πάτρα (σ.σ. ο Δ. Κουρέτας κατάγεται από την Πάτρα).

Η ουσία είναι ότι στο Μαξίμου δόθηκε πλήρης ενημέρωση στον εκλεγμένο περιφερειάρχη, ο οποίος ζήτησε να έχει γραπτή ενημέρωση και συμμετοχή στις αποφάσεις. Ο πρωθυπουργός συμφώνησε σε αυτό και φέρεται να είναι εκείνος που είπε στον Δ. Κουρέτα ότι δεδομένης και της αναλυτικής ενημέρωσης που του έγινε και θα του γίνεται «ίσως δεν χρειάζεται» να πραγματοποιήσει την συνάντηση με τον Λ. Αυγενάκη!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δ. Κουρέτας μιλώντας στην ΕΡΤ χρησιμοποίησε ακριβώς αυτή την φράση που είχε ακούσει στο Μαξίμου: «ίσως να μη χρειάζεται»!

 

Δείτε επίσης:

Ο Κουρέτας ανέβαλε την συνάντηση με τον Αυγενάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This