Η Βούλτεψη παραδέχτηκε ότι περιμένουμε μεγάλη αύξηση στις μεταναστευτικές ροές

«Οι Τούρκοι ηγέτες από την εποχή του Γκιουλ μέχρι σήμερα υποδέχονται τη Χαμάς και δίνουν διαβατήρια στα στελέχη τους»

Must Read

Τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή θα επιβαρύνουν το μεταναστευτικό στην περιοχή μας, όπως παραδέχτηκε και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Όπως σημείωσε, σημαντικό ρόλο στην επιβάρυνση της περιοχής μας παίζει το γεγονός ότι η Ιορδανία δεν δέχεται Παλαιστίνιους πρόσφυγες, όπως και η Αίγυπτος δεν θέλει να δεχθεί γιατί ο πρόεδρος Σίσι είναι εναντίον των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Ύστερα, η γειτονική μας Τουρκία έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Χαμάς «όπως ήταν πάντα, όταν όλος ο κόσμος φώναζε εναντίον της Χαμάς, οι Τούρκοι ηγέτες από την εποχή του Γκιουλ μέχρι σήμερα υποδέχονται τη Χαμάς και δίνουν διαβατήρια στα στελέχη τους».

Πρόσθεσε ακόμη ότι η διέξοδος των Παλαιστινίων προς Λίβανο είναι αδύνατη, καθώς η χώρα είναι υπερφορτωμένη, έχοντας 500.000 Παλαιστίνιους, τους 200.000 σε 12 καταυλισμούς.

Και κατέληξε λέγοντας «άρα λοιπόν, ναι, είμαστε σε αυξημένη εγρήγορση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This