Σε γραμμή Αγοραστού ο Μαρινάκης για τα αντιπλημμυρικά στη Θεσσαλία

«Nομίζω ότι είπε ότι για μία μέρα είχαν σταματήσει» ήταν η απάντησή του κυβερνητικού εκπροσώπου

Must Read

«Όπως είδαμε απάντησε ο κος Αγοραστός»δήλωσε ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση που δέχτηκε σήμερα κατά την ενημέρωση των συντακτών, την ώρα που έχει προκαλέσει σάλο η καταγγελία του νέου περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία σταμάτησαν μια μέρα μετά τις εκλογές.

«Όπως είδαμε απάντησε ο κος Αγοραστός ότι δεν έχουν σταματήσει τα έργα και ότι συνεχίζονται κανονικά, νομίζω ότι είπε ότι για μία μέρα είχαν σταματήσει για τεχνικούς λόγους και συνεχώς θα προχωράει η εξέλιξή τους» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στη δήλωση-«βόμβα» του Κώστα Αγοραστού ότι στο μέλλον θα υπάρχει πρόβλημα με τη χρηματοδότηση γιατί τα χρήματα δεν επαρκούν. Μια δήλωση που έρχεται στον απόηχο των προεκλογικών απειλών του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Είναι δεδομένο ότι το κράτος έχει συνέχεια και δεν ήταν δυνατό να επιτραπεί να σταματήσουν επειδή μπορεί η μια περιφερειακή αρχή να παραδίδει σε μία άλλη ειδικά όταν είχαμε μία τέτοια πρωτοφανή κατάσταση εξαιτίας ενός τόσου έντονου καιρικού φαινομένου» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαμηνύοντας ότι το τετ α τετ Μητσοτάκη-Κουρέτα σημαίνει ότι θα υπάρξει συνεργασία.

Δείτε επίσης:

Τι συνέβη με τα αντιπλημμυρικά στη Θεσσαλία μια μέρα μετά τις εκλογές; Οι καταγγελίες Κουρέτα και η «απειλή» Αγοραστού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This