Χαμός με τη δήλωση Κασσελάκη για «κυβέρνηση λαδεμπόρων» μετά τη γκάφα Μητσοτάκη – Η ΝΔ απαντά με την «καραμέλα» του Πολάκη

Από την Αμερική όπου πήγε να... παντρευτεί «πυροβολεί» ο Κασσελάκης για το λάδι, με τη ΝΔ να επιτίθεται ξανά στον Πολάκη

Must Read

Αναβρασμό προκάλεσε στο Μαξίμου το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις εκρηκτικές αυξήσεις το ελαιόλαδο, που έχουν οδηγήσει τους πολίτες να μαζεύουν ελιές από τα… πεζοδρόμια της Αθήνας.

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις τρομακτικές αυξήσεις στο λάδι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στη συνέντευξή του στον Αντ1 ότι «αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό», παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι δεν καταπολεμά την αισχροκέρδεια.

Σε ανάρτησή του από… την Αμερική, ο Κασσελάκης ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε σε μια κρίσιμη πολιτική περίοδο προκειμένου να παντρευτεί τον Τάιλερ, παρέθεσε τη δήλωση Μητσοτάκη σχολιάζοντας: «Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη: ‘‘Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό”. Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων».

Αυτή η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κινητοποίησε τον εκπρόσωπο Τύπου του Μητσοτάκη Νίκο Ρωμανό, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον Κασσελάκη με «φτηνά» σχόλια για τον… Πολάκη!

 «Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ´ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media». Ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της ΝΔ χωρίς να δίνει όμως καμία απάντηση για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και τον ελληνικό λαό που καλείται να πληρώσει το ελαιόλαδο «χρυσό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This