Πολάκης κατά Σκουρλέτη: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ «ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν ανέχομαι άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητά μου»

Must Read

Το σίριαλ της Κουμουνδούρου με συντροφικά πυρά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με καζάνι που βράζει και ουδείς γνωρίζει πότε θα σημειωθεί η επόμενη έκρηξη.

Πρωταγωνιστές σήμερα ήταν ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος κατηγόρησε τον Κρητικό βουλευτή για «αντιεπιστημονικά πράγματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης απάντησε:

«Άκου, Πάνο Σκουρλέτη! Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με εμένα, τολμώντας να πεις πως “πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις”! Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι καμία αμφισβήτηση και δη από ασχετους, να σε ενημερώσω πως αυτές τις τελευταίες 10 ημέρες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ και τρέχω πολύ, εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξ’ τα σε κάποιον να σου πει αν ενας “μη επιστήμονας” τα κάνει): Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδούς (φωτό 3), τραυματική κήλη υπερκυστική που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτό 4), βραγχιακή κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχήλου (φωτό 5). Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές, στη διάθεσή σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός.

Το κάνω πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν ανέχομαι άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητά μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικά! Γιατί εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρόλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, που ασκώ 4 χρόνια τώρα! Εσύ τι ακριβώς κάνεις; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν από τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα! Μερικοί-μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;».

Θέλουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της πραγματικής γνώσης και επιστημοσύνης και όχι τους δήθεν και τους τίποτα που “και εμείς θα βάζαμε”! Κατάλαβες, Πάνο Σκουρλέτη; Υ.Γ.: Για τα άλλα, σε άλλη ανάρτηση. Τώρα απάντησα, γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This