Πανηγυρίζει ο Μαρινάκης για τη «μαύρη» διάκριση της Ελλάδας στην έκθεση για το κράτος Δικαίου

Ικανοποίηση στο Μαξίμου που η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο αλλά αύξησε κατά... 1% τα ποσοστά της

Must Read

Μόνο ως ωμό εμπαιγμό προς τους πολίτες μπορεί κανείς να αντιληφθεί την στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την έκθεση της World Justice Project για το Κράτος Δικαίου στην οποία η Ελλάδα εμφανίζεται στον πάτο της κατάταξης, μαζί με την Βουλγαρία και την Ουγγαρία.

Όπως δείχνουν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν προβληματίζεται, αλλά πανηγυρίζει κιόλας, επειδή η βαθμολογία της Ελλάδας αυξήθηκε… κατά 1%.

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών, για το κατά πόσο προβληματίζεται το Μαξίμου από τον αντίκτυπο που είχε σε διεθνές επίπεδο το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων, ο ίδιος απάντησε ότι… τα ποσοστά της Ελλάδας αυξήθηκαν: «Μολονότι για πέμπτη συνεχή χρονιά ο παγκόσμιος δείκτης υποχωρεί, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που είδε την βαθμολογία της να αυξάνεται, έστω και κατά 1%».

«Όλες τις παρατηρήσεις και τις επιμέρους όλων των αντίστοιχων εκθέσεων τις επεξεργαζόμαστε. Όλες μαρτυρούν ότι τα τελευταία χρόνια ότι υπάρχει βελτίωση σε αυτούς τους δείκτες λόγω των συγκεκριμένων παρεμβάσεων που έχει κάνει η κυβέρνηση για το κράτος Δικαίου και για την λειτουργία του και όλες αλλαγές που θα γίνουν στη δικαιοσύνη» δήλωσε και επέμεινε ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των πολιτών: «Δεν υποτιμούμε καμία έκθεση και καμία μελέτη για τη χώρα και κινούμαστε στην κατεύθυνση βελτίωσης της εικόνας της χώρας και νομίζω ότι για να είμαστε δίκαιοι, συνολικά και σε αυτό το επίπεδο η εικόνα είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε συγκυρία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This