Συνάντηση Κασσελάκη με πατέρα θύματος των Τεμπών – «Δεν είσαι μόνος σου, θα παλέψουμε όσο πάει»

Ο Πάνος Ρούτσι έχασε τον 22χρονο γιο του

Must Read

Νωπές παραμένουν οι μνήμες από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, κυρίως νεαρά άτομα. Ένα από αυτά ήταν και ο 22χρονος Ντένις Ρούτσι. Ο πατέρας του θύματος, Πάνος Ρούτσι συναντήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη ζητώντας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να μην συγκαλυφθεί» αυτό το έγκλημα.

«Είχε πολλά όνειρα. Όχι μόνο αυτός. Όλα τα παιδιά που χάθηκαν…», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ» αναφορικά με τη συνάντηση, όπου δημοσιεύει και βίντεο με απόσπασμα από τη συζήτηση που είχε με τον πατέρα του αδικοχαμένου 22χρονου.

«Αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να μην συγκαλυφθεί αυτό το πράγμα» είναι το αίτημα του πατέρα στον Στέφανο Κασσελάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει πως «θα κάνω τα πάντα για να μην ξεχαστεί και να μπορείτε να έχετε κάποια δικαιοσύνη. Δεν είσαι μόνος σου. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι δίπλα σου όσο μπορώ, αλλά δεν είσαι μόνος σου, έχεις μια ολόκληρη κοινωνία δίπλα σου. Θα παλέψουμε όσο πάει, και νομικά και κοινωνικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This