Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο Κασσελάκης – Ο διάλογος με γυναίκα που τον ρώτησε αν είναι αριστερός

Must Read

Το νοσκομείο «Γ. Γεννηματάς» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων και να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ήταν παρούσα στη συνάντηση του Σ. Κασσελάκη με η διοίκηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ημερών, η κ. Παγώνη είχε δηλώσει σε πρωινή εκπομπή, με αφορμή την κριτική του Τάιλερ για τα δημόσια νοσοκομεία, ότι ο ίδιος είναι πολύ καλός γιατρός και μπορεί να βοηθήσει στις εξαντλητικές εφημερίες…

Σε δηλώσεις του μετά από την επίσκεψη στο νοσοκομείο, ο Σ. Κασσελάκης ανέφερε: «Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν και επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει. Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται. Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων. Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Μιλάμε για την υγεία του Έλληνα πολίτη κι αυτή δεν πρέπει να έχει κομματικό «χρώμα». Ας αφήσουμε αυτό τον ρόλο στο ΑΣΕΠ. Εκεί πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις για τις διοικήσεις. Είμαστε εδώ με όλο το προσωπικό, είμαστε δίπλα τους όπως λέω, και το εννοώ, όχι εκατό τοις εκατό, αλλά χίλια τοις εκατό σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον διάλογο που είχε με μια γυναίκα στο νοσοκομείο, η οποία τον ρώτησε αν είναι αριστερός.

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;» ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η γυναίκα και εκείνος απάντησε «ναι». «Να κοιτάξεις τον φτωχό λαό» σχολίασε η ίδια, με τον Κασσελάκη να απαντάει: «Μόνο; Από δίπλα σε κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν εξαρτημένη. Κατάλαβες; Να σου λέει πάρε κι ένα pass και πες ευχαριστώ. Είμαι δίπλα σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This