«Καρφί» Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Τούς παρακαλώ να με ενημερώσουν, όταν δουν την κυβέρνηση να επιστρέφει τους κόπους τους στην κοινωνία

Must Read

«Τα χρήματα από τον εντοπισμό της φοροδιαφυγής θα επιστρέφουν στην κοινωνία» ανέφερε σε σημερινή ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να του «απαντά» με ένα ειρωνικό σχόλιο, απευθυνόμενος στους τίμιους ελεύθερους επαγγελματίες «που βαφτίζονται συλλήβδην “φοροφυγάδες”».

«Οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες που βαφτίζονται συλλήβδην “φοροφυγάδες” για να πληρώνουν παραπάνω φόρο 1.444 ευρώ ανεξαρτήτως των εισοδημάτων τους, παρακαλώ να με ενημερώσουν όταν δουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιστρέφει τους κόπους τους στην κοινωνία», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και, με την ευκαιρία, ιδού ο καθιερωμένος εβδομαδιαίος απολογισμός της κυβέρνησης, δια… χειρός πρωθυπουργού:

Δείτε επίσης: N. Παππάς: O κ. Χατζηδάκης δεν έχει καμία πρόθεση να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This