Αρχηγικές επαφές για Κασσελάκη!

Θα συναντηθεί σήμερα με τους Ράμμο και Μενουδάκο, ενώ το απόγευμα θα έχει τετ α τετ με τον Ανδρουλάκη

Must Read

Πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων έχει στη σημερινή ατζέντα του ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας την προσπάθεια αφενός να βγάλει το κόμμα του από τη δίνη της εσωστρέφειας και αφετέρου να χτίσει ο ίδιος ένα θεσμικό και πολιτικό προφίλ, μήπως και επανακάμψει!

Στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστο Ράμμο και στις 14.30 τον Κωνσταντίνο Μενουδάκο, επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Το απόγευμα (4 μ.μ.) θα συναντηθεί στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Το ραντεβού πραγματοποιείται υπό συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού μεταξύ των δύο για την πρωτοκαθεδρία στον χώρο της Κεντροαριστεράς, μετά τη διπλή εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και την κάθετη δημοσκοπική πτώση, την ώρα όμως που ο Ν. Ανδρουλάκης αδυνατεί να εισπράξει τα οφέλη…

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη ο Σ. Κασσελάκης συμμετείχε σε επιστημονικό συνέδριο, στη διάρκεια του οποίου ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρ. Ράμμος, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του, στηλίτευσε την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε από τη Βουλή ότι «έχει ατζέντα» και δήλωσε ότι αυτό έθιξε πάνω απ’ όλα τη δικαστική του τιμή.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χθες: «Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας, η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση».

Το Σαββατοκύριακο ο Σ. Κασσελάκης επισκέφθηκε την Κορινθία και κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα υποσχέθηκε: «Θα λογοδοτήσουν όσοι σπατάλησαν χρήματα του ελληνικού λαού για έργα που δεν έγιναν». Εξήγγειλε δε έναν νέο τρόπο παραγωγής πολιτικής για το κόμμα του, ανακοινώνοντας ότι θα αναζητεί λύσεις στην κοινωνία και όχι σε κλειστά δωμάτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This