Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας και ενημερώθηκε για το κώλυμα στη διαδικασία αναστήλωσης

Must Read

Στο νομό Κορινθίας… εκδράμει από το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης και με την ευκαιρία επισκέφθηκε τη Νεμέα, όπου αφού «επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αρχαιολογικό χώρο», κατόπιν «ενημερώθηκε εκτενώς για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, με κυριότερη αυτή της αναστήλωσης των μνημείων, για την οποία υπάρχει έτοιμη μελέτη, αλλά δεν υλοποιείται».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά την ξενάγησή του στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο της Νεμέας, «διέκρινε τη δυνατότητα για έναν ζωντανό χώρο μελέτης, συμμετοχής, αλλά και συμβολής στην τοπική τουριστική ανάπτυξη».

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «εδώ έπρεπε να είχαμε φοιτητές από πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, να είχαμε νέα παιδιά να βλέπουν τη διαδικασία, να γινόταν ένα κέντρο ανάπτυξης, συνδυασμός εκπαίδευσης, αρχαιολογικής μελέτης και τουρισμού. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν πράττουμε τα δέοντα, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε αυτό το μνημείο πολιτισμού, ώστε να δημιουργηθεί και μια τοπική ανάπτυξη γύρω από αυτό. Είναι κοινή λογική την οποία δυστυχώς δεν βλέπουμε στη χώρα μας».

Η περιοδεία, σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου, συνεχίστηκε με επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This