Συνεχίζει ο Κοτζιάς να εκλιπαρεί για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Επιστροφή Κοτζιά με επιστολή σε Κασσελάκη: 4 βήματα για προοδευτική συνεργασία

Must Read

Προοδευτικό και δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στη ΝΔ προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Κοτζιάς και συνεργαζόμενες με αυτόν δυνάμεις. Συγκεκριμένα με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη το Σχέδιο για την Ελλάδα, το Σοσιαλιστική Πατριωτική Κίνηση και το ΠΡΑΤΤΩ μεταξύ άλλων προτείνουν:

Α) συμπόρευση και την συνεργασία όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στην ΝΔ και τις πολιτικές που προωθεί. Απέναντι στο σύστημα το οποίο εξυπηρετεί η ΝΔ. με τις πολιτικές της.

Β) ανάπτυξη του διαλόγου ανάμεσα στις προοδευτικές-δημοκρατικές δυνάμεις για όλα τα σύγχρονα θέματα με στόχο την «δημιουργία ενός μετώπου αναγέννησης της χώρας».

Γ) την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης ανάμεσα στις δυνάμεις της αλλαγής της χώρας. «Η εικόνα συνεχούς διαμάχης που παρουσιάζουν κατά καιρούς τμήματα της αριστεράς ή και άλλων προοδευτικών δυνάμεων δεν είναι ελκυστική και έχει αρνητικές συνέπειες για όλη την αριστερά, για όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της Αναγέννησης», αναφέρει.

Δ) την διερεύνηση των δυνατοτήτων συγκεκριμένων κοινών δράσεων καθώς και κοινών εκδηλώσεων διαλόγου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This