Θύελλα μετά το ρεσιτάλ αθλιότητας του Άδωνι για τα Τέμπη: Καραμπινάτο «άδειασμα» από τη ΝΔ – Απομάκρυνσή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

Η δήλωση Μαρινάκη που άδειασε τον Άδωνι - Κατρίνης για Γεωργιάδη: Χάθηκε η ευθύνη, χάθηκε και η ντροπή - Ο Τσιάρας «μισο…άδειασε» τον Βορίδη - ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τον Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση

Must Read

Για μία ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να προκαλέσει και να δημιουργήσει μπάχαλο με τον πιο χυδαίο τρόπο. Οι χθεσινές δηλώσεις του στον Real Fm για την τραγωδία των Τεμπών ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί σαστισμένη ένα ακόμη ρεσιτάλ αθλιότητας και αλαζονείας από Υπουργό της.

.

Σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα, ήρθαν και οι πρώτες σπασμωδικές κινήσεις από το Μαξίμου, το οποίο αρχικά δια στόματος του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, έδειξε να… δικαιολογεί να όσα είπε ο Α.Γεωργιάδης, με τη γνωστή κασέτα του 41% και των πρόσφατων εκλογών στις οποίες οι πολίτες επέλεξαν:

«Άλλο το πολιτικά, άλλο το ποινικά. Η ποινική διαδικασία οφείλει να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα. Πολιτικά, υπήρξαν οι εκλογές, ως προς το πολιτικό. Διπλές εκλογές».

Το άδειασμα της ΝΔ στον Άδωνι

Λίγο αργότερα ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία προτίθεται να πει «ΝΑΙ» στην Εξεταστική Επιτροπή που πρότεινε το ΚΚΕ για την τραγωδία των Τεμπών!

Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων:

«Η κυβέρνηση αποδέχεται την πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των διαχρονικών κυβερνητικών ευθυνών που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών. Η ΚΟ της ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης, επιφυλασσόμενη με το περιεχόμενο της πρόταση του ΚΚΕ».

.

Πρόκειται για ένα… καραμπινάτο «άδειασμα» στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για εξεταστικές και προκαταρκτικές επιτροπές.

  • Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:

Θυμίζουμε ότι ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προσπαθώντας να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους, ξεστόμισε τα εξής στον ραδιοφωνικό αέρα:

«Αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή, σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας, άμα τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για Εξεταστική, ή Προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη; Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, πόσοι να βρει το παιδί τους δουλειά, πόσοι για το Μεταναστευτικό, πόσοι την ασφάλεια; … Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Ασχολούνται, π.χ., με τις υποκλοπές. Έχετε δει, όταν κάνετε μια εκπομπή για τις υποκλοπές, να σαρώνει σε τηλεθέαση; Έχετε εσείς υποκλοπές και γυρίζει ο Έλληνας πλευρό και κοιμάται από την άλλη».

Πέρα από τις επικοινωνιακές προσπάθειες του Μαξίμου για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλυφθεί για τα Τέμπη και τις υποκλοπές και παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη στο φως της ημέρας, ακόμα και με επιστολές του Πρωθυπουργού.

ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τον Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση αλαζονική και κυνική η οποία μας είχε συνηθίσει να στοχοποιεί και να απαξιώνει διάφορες κοινωνικές ομάδες στο πλαίσιο του κοινωνικού αυτοματισμού. Αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον πιο κακό εαυτό της, φτάνοντας στο σημείο της ύβρεως απέναντι στους νεκρούς», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή χθεσινή δήλωση του υπουργού Εργασίας.

Αναφέρουν ειδικότερα ότι «η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τις ενέργειες της αντιπολίτευσης για τη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών και του σκανδάλου των υποκλοπών αποτελεί την επιτομή της αθλιότητας και της απανθρωπιάς».

Οι ίδιες πάντα πηγές παραθέτουν τη δήλωση του: «Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αποφασίσει, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;». Σχολιάζουν ότι «η προσπάθεια που κάνει εκ των υστέρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει κανέναν».

Κατόπιν αυτών οι πηγές της Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι «ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να πάρει άμεσα θέση» και ρωτούν: «Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο κ. Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου υπουργού και αντιπροέδρου του κόμματός του; Τι περιμένει; Να κάνει δημοσκόπηση πρώτα για να μετρήσει τη ζημιά που προκάλεσε στην κυβέρνηση; Όλα στο βωμό του μικροκομματικού συμφέροντος και της επικοινωνιακής διαχείρισης; Κανένας σεβασμός στη μνήμη των νεκρών;».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «απέναντι σε αυτό τον συνδυασμό απανθρωπιάς, κυνισμού, συμφεροντολογίας και κυρίως ασέβειας προς τους νεκρούς από την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει το δρόμο της ανθρωπιάς και της θεσμικής υπευθυνότητας». «Επιδιώκει», υπογραμμίζουν, «την πλήρη διερεύνηση του θέματος των Τεμπών, αρχής γενομένης με την πρωτοβουλία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».

Κατά την Κουμουνδούρου και όπως μεταφέρει το ΑΠΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει την ίδια κοινωνική και θεσμική ευθύνη στα θέματα του κράτους δικαίου αλλά και της οικονομίας και ανάπτυξης. Προσθέτουν ότι «στο πλαίσιο των διαρκών πρωτοβουλιών του, για τα θέματα της οικονομίας και με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα έχει θεσμική συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο Γ. Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν: «Είμαστε σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Απέναντι στις συντηρητικές και παρωχημένες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμείς εργαζόμαστε για το αύριο της χώρας, δημιουργώντας ευρύτερες προοδευτικές, κοινωνικές συγκλίσεις και συνεργασίες».

Κατρίνης για Γεωργιάδη: Χάθηκε η ευθύνη, χάθηκε και η ντροπή – Ο Τσιάρας «μισο…άδειασε» τον Βορίδη

Ενώ ο Μάκης Βορίδης υποστηρίζει ότι τα Τέμπη κρίθηκαν πολιτικά στις εκλογές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας είπε στη Βουλή ότι το θέμα θα εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη.

Το θέμα των δηλώσεων Γεωργιάδη ανέδειξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης κάνοντας λόγο για «κυνική επίδειξη απανθρωπιάς και πολιτικής αθλιότητας».

«Πραγματικά δεν κατανοώ την διάθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, κάθε φορά, να αναδεικνύει θέματα που όντως μας έχουν απασχολήσει, όντως βρίσκονται σε μια διαδικασία διερεύνησης, ειδικά από τη δικαιοσύνη, για τα οποία η κυβέρνηση έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες, σε διαφορετικές στιγμές», είπε ο Κ. Τσιάρας και συνέχισε:

«Τόσο η αναφορά στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η οποία νομίζω, ότι μας βάζει όλους να κατανοήσουμε ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, όσο και η αναφορά σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, νομίζω όλους μας έχουν κάνει αφενός να προβληματιστούμε, να δρομολογήσουμε εξελίξεις που αφορούν στην ίδια την ελληνική πολιτεία αλλά κυρίως να αφήσουμε τη δικαιοσύνη απερίσπαστη να λειτουργήσει, μέσα από τον δικό της ρόλο. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ακόμη και αν έχουν μεσολαβήσει εκλογές-οι εκλογές έχουν μεσολαβήσει για πολιτικούς λόγους και αυτό είναι ξεκάθαρο-ακόμη ωστόσο και αν έχουν μεσολαβήσει εκλογές, κανείς μας δεν ισχυρίζεται ότι όλα αυτά τα ζητήματα, δεν φτάσουν μέχρι το τέλος, όσον αφορά τη διερεύνησή τους, και η κυβέρνηση δεν θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν».

«Ωστόσο πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: «μπορεί να αναδεικνύονται θέματα και ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν, υποχρέωση μας είναι να τα αντιμετωπίσουμε. Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε αυτή την αντιπαράθεση που μπορεί να ρίχνει ευθύνες σε οποιονδήποτε στο παρελθόν, ενδεχομένως θα είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε αλλά δεν θα καταλήξουμε πουθενά και κυρίως δεν θα δρομολογήσουμε όλες εκείνες τις εξελίξεις που είμαστε υποχρεωμένοι, ως σύγχρονη ελληνική πολιτεία, να δρομολογήσουμε, το επόμενο διάστημα. Η κυβέρνηση το έχει αποδείξει, γι’ αυτό επιβεβαιώθηκε η δική της παρουσία, από το εκλογικό σώμα, στις πρόσφατες εκλογές, έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα ζητήματα όχι μόνο δεν τα βάζει κάτω από το χαλί αλλά αναλαμβάνει και τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου και θεσμικά να θωρακιστεί η μελλοντική πραγματικότητα της χώρας αλλά κυρίως να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους τραγικά φαινόμενα».

Νωρίτερα ο Μ. Κατρίνης έκανε λόγο για «μια πρωτοφανής δημόσια τοποθέτηση που δεν εντάσσεται στα όρια μιας αλαζονικής συμπεριφοράς ή μιας καθεστωτικής νοοτροπίας, ενός κυβερνητικού στελέχους. Είναι μια κυνική επίδειξη απανθρωπιάς και πολιτικής αθλιότητας. Γιατί μπορεί ο κ. Γεωργιάδης να θεωρεί ότι η πολιτική αποτίμηση γίνεται με όρους τηλεθέασης ή μπορεί να επενδύει σε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και να λέει ότι ‘δεν ενδιαφέρει κανέναν η υπόθεση των υποκλοπών’, αλλά τον διαβεβαιώνουμε ότι ενδιαφέρει πάρα πολλούς συμπολίτες μας, ενδιαφέρει πάρα πολλούς από τους θεσμικούς λειτουργούς, λειτουργούς της δικαιοσύνης και βεβαίως επικεφαλής ανεξάρτητων αρχών που λειτουργούν ως θεματοφύλακες των δικαιωμάτων των θεσμών και των ελευθεριών. Εμείς, όταν σε αυτή εδώ την αίθουσα, συγκινήθηκε ο κ. Πικραμμένος, αντιδράσαμε σε αντίθεση με άλλους. Αλλά δεν είδαμε να αντιδρούν κάποιοι άλλοι, όταν συγκινήθηκε ο κ. Ράμμος, γιατί και οι δύο βάλλονταν από συστήματα εξουσίας».

«Επίσης, τι να πει κανείς για τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν για το αν θα συσταθεί εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Εμείς του λέμε ότι ενδιαφέρει τους συγγενείς των 57 αθώων θυμάτων αυτής τη πρωτοφανούς τραγωδίας, ενδιαφέρει όλους όσους καρδιοχτυπούν καθημερινά, γιατί βάζουν τα δικά τους παιδιά στη θέση των ανθρώπων που χάθηκαν και έχουν ανασφάλεια για το εάν θα βρεθούν σε μια ανάλογη θέση. Γιατί δυστυχώς κάποιοι δεν φρόντισαν, μέσα από την εγκληματική ανευθυνότητα τους, να διασφαλίσουν ασφάλεια στην μετακίνηση και στην καθημερινότητα και γιατί κάποιοι αντιδρούν γιατί παράγοντες κυβερνητικοί αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες και κάνουν ότι μπορούν για να συγκαλύψουν τις ευθύνες γι’ αυτή την πρωτοφανή τραγωδία. Αν λοιπόν είναι αντίληψη της κυβέρνησης ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν, το γεγονός ότι δύο τρένα συγκρούονται μετωπικά και χάνονται 57 συνάνθρωποί μας, τότε έχει χαθεί οριστικά η έννοια της ευθύνης και μαζί χάνεται και η ντροπή».

Δεν αρκεί πλέον μόνο η λεκτική καταδίκη και αποδοκιμασία αλλά επιβάλλεται πολιτική αποδοκιμασία, ανέφερε ο Μ. Κατρίνης. «Το ξέρετε πολύ καλά, το ξέρει και ο πρωθυπουργός ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, υπήρχε αυτή η απαράδεκτη δήλωση, θα είχε οδηγήσει στην απομάκρυνση αυτού που την εκστόμισε. Αν κάποιοι θεωρούν ότι το 41% ξεπλένει τις αντικειμενικές φοβερές ευθύνες αυτών που οδήγησαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία, τότε τα λόγια χάνουν την αξία τους», κατέληξε.

Την απομάκρυνση Γεωργιάδη ζητά το ΠΑΣΟΚ

Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είχε καυτηριάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη. «Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας αποτελούν οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Επισημαίνει πως «για τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οι νεκροί στα Τέμπη “δεν απασχολούν” την κοινή γνώμη» και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για κυνική λογική με την οποία «παρέκαμψαν την εγκληματική απουσία του κράτους και τις υπουργικές ευθύνες, όταν δολοφονούνταν ο Αντώνης Καρυώτης στο λιμάνι του Πειραιά και ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια από την επέλαση Κροατών χούλιγκαν».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στρέφει τα βέλη του στον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας: «Προφανώς δεν αναμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει και να στείλει σπίτι του τον υπουργό του. Εκείνος κρατά τη μπαγκέτα της αλαζονείας και της αμετροέπειας. Το απέδειξε όταν από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε έναν πρόεδρο ανεξάρτητης αρχής για “προσωπική ατζέντα”, επιχειρώντας ευθεία παρέμβαση».

Ζητάει και… τα ρέστα ο Άδωνις!

«Το φοβερό δυστύχημα στα Τέμπη αυτό καθ’αυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους, αφού, πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, πλην της αντιπολιτευτικής φασαρίας», επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης διευκρινίζει, σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης των όσων εννόησε, ότι, στη χθεσινή συνέντευξή του στον Real FM, δεν είπε ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη», «όπως ψευδώς και δολίως γράφεται», αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την προανακριτική ή την εξεταστική για τα Τέμπη», δηλαδή «για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την τραγωδία».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος.

Αυτό στηλίτευσα χθες στον Realfm 97.8 και, σήμερα, με την πολιτική εκμετάλλευση, που επιχειρείται, απλά δικαιώνομαι.

Εγώ δεν είπα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι “ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη”, όπως ψευδώς και δολίως γράφεται, αλλά “ουδείς ενδιαφέρεται για την προανακριτική ή την εξεταστική για τα Τέμπη”, δηλαδή για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία. Το φοβερό αυτό δυστύχημα αυτό καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους, αφού, πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, πλην της αντιπολιτευτικής φασαρίας.

Και, όμως, σήμερα, δύο πρωτοσέλιδα “ευαίσθητων” υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, για να χτυπήσουν την κυβέρνηση, αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το “θυμήθηκαν” ξαφνικά τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν.

Εμείς θα επιμείνουμε να δίνουμε την καθημερινή μάχη, για να λύσουμε τα πολλά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που, για να τα λύσουμε, μας εμπιστεύτηκε. Την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στη μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων».

Συγγενείς θυμάτων: Ετοιμάζουν αγωγές

Από την πλευρά τους, οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών σχεδιάζουν να καταθέσουν αγωγή κατά του υπουργού Εργασίας, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Αυγή» ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, Γιώργος Ηλιόπουλος.

«Είναι ντροπή!» – Ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη κατά του Γεωργιάδη

Ακόμα και το Mega… έκραξε τα όσα είπε και υπονόησε ο Υπουργός Εργασίας και μέσω της πρωινής εκπομπής του καναλιού, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη χαρακτήρισε «ντροπή», τα όσα ειπώθηκαν.

«Πραγματικά είναι ντροπή. Γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα; Το κουκουλώνουμε επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει ούτε μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν οικογένειες που κλαίνε τα παιδιά τους».

.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This