Ο Κασσελάκης λέει ότι θα γίνει… πρωθυπουργός και θα γελάσει τελευταίος

«Καρφιά» για Τσακαλώτο και Πέρκα στην πρώτη συνέντευξη μετά το «πανηγύρι» των διαγραφών

Must Read

Νικητής των επόμενων εκλογών δηλώνει από τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που τα ευτράπελα που σημειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προκαλέσει οργή και δυσπιστία ακόμα και στους ψηφοφόρους του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη από τον δρόμο, εξαπολύοντας πυρά κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον οποίο διέγραψε προτού προλάβει να ανεξαρτητοποιηθεί. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία» δήλωσε μιλώντας στο Live News σημειώνοντας: «Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα» ανέφερε για τις δηλώσεις Τσακαλώτου-Πέρκα ότι δεν θα παραδώσουν τις βουλευτικές τους έδρες.

Αναφερόμενος στην «Ομπρέλα», ο Κασσελάκης ανέφερε: «Θέλω να έχω στην ομάδα μου καλά παιδιά. Καλούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Ελάτε να δουλέψουμε… Προφανώς το κόμμα είχε παθογένειες».

 

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είχε τηλεφωνήσει στην Έφη Αχτσιόγλου προκειμένου να τείνει χείρα φιλίας, κάτι το οποίο η ίδια είχε διαψεύσει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε με αιχμηρό ύφος: «Χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». Για τις αλλαγές που θέλει να φέρει στο κόμμα, ο ίδιος σημείωσε: «Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά».

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι θέλει πατριωτική αριστερά: «Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κερδίσει τις εκλογές αλλά θα χρειαστεί χρόνο: «Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον υπουργό Εργασίας, Αδωνι Γεωργιάδη δήλωσε ότι δεν έχει ενσυναίσθηση και πως αν ήταν πρωθυπουργός θα του ζητούσε να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This