Σοβαρότατες αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου για την περίεργη δράση Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον

Μυστική διπλωματία που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρα μας

Must Read

Υποστηρίζοντας ότι κάνει… βήματα προόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας μάλιστα ότι το γεγονός ότι διαφωνεί με τις πρακτικές του, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον…καλωσορίσει στην Ελλάδα.

Ο Σουλτάνος δεν έχει βάλει «φρένο» στις προκλήσεις (πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ανερυθρίαστα ότι θεωρεί τη Θεσσαλονίκη μέρος της… τουρκικής επικράτειας), ωστόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός επιμένει σε μια στάση η οποία προκαλεί οργή στην πατριωτική πτέρυγα της ΝΔ, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αλλά και τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο να προειδοποιούν για τις καταστροφικές συνέπειες της εξωτερικής πολιτικής του Μητσοτάκη.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγναντίου μιλώντας στο Action, ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το δήθεν ενδιαφέρον του Ερντογάν να συμμετέχει σε διάλογο με την Ελλάδα, προκύπτει από το «παιχνίδι» γύρω από τα F-16. Στόχος του Σουλτάνου είναι να πετύχει τη συμφωνία για τα αμερικανικά μαχητικά, κάτι το οποίο ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός το γνωρίζει ήδη όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, έχει ήδη συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για να εγκρίνει αυτή την αγορά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μ. Ιγναντίου, οι Τούρκοι λομπίστες έχουν ήδη ενημερώσει τις ΗΠΑ ότι τα πράγματα με την Ελλάδα, δήθεν πάνε καλά…

https://twitter.com/ellas_nikos/status/1724741536091394241

Μάλιστα, σχολιάζοντας τη στάση των ΗΠΑ, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι οι Αμερικάνοι δεν θέλουν κρίση στο Αιγαίο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα «προσεκτικοί» και κρατούν ίσες αποστάσεις…

Πρόκειται για μια σοβαρή αποκάλυψη που προκαλεί έντονο προβληματισμό για τη μυστική διπλωματία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Δείτε επίσης:

Ισχυρές παρασκηνιακές διεργασίες για σύμφωνο Μητσοτάκη-Ερντογάν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This