Επίθεση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Ξέρουν για την ακρίβεια, αλλά…» – «Αρνούνται να την τιθασεύσουν»

Σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωση από Παππά-Γιαννούλη

Must Read

Με σποτ που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του καναλιού του iSYRIZA στο YouTube, η αξιωματική αντιπολίτευση στέκεται στο μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας, αλλά και του κόστους στέγασης, εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο σύντομο βίντεο εμφανίζονται δηλώσεις του Πρωθυπουργού από επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ, ενώ αναφέρεται επίσης ότι η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» στο κόστος στέγασης.

«Ξέρει, αλλά τι κάνει;» αναρωτιέται ο εμπνευστής του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αρνούνται να τιθασεύσουν την ακρίβεια»

Την ίδια στιγμή, με κοινή τους δήλωση του, ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Χρήστος Γιαννούλης τομεάρχης Ανάπτυξης για τον πληθωρισμό τροφίμων, σχολιάζουν την πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στον πληθωρισμό τροφίμων και καταφέρονται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Κωστή Χατζηδάκη και του Κώστα Σκρέκα, επισημαίνοντας ότι «αρνούνται να τιθασεύσουν την ακρίβεια».

  • Η δήλωσή τους:

Οι τιμές των τροφίμων καλπάζουν. Η Ελλάδα κατέκτησε για τον Οκτώβριο την πανευρωπαϊκή κορυφή στον πληθωρισμό τροφίμων.

Πρόκειται για ένα ακόμα «επίτευγμα» της κυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία αρνείται να τιθασεύσει την ακρίβεια.

Αρνείται να ελέγξει την αισχροκέρδεια, αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, αρνείται να ενισχύσει ουσιαστικά τα εισοδήματα των πολιτών.

Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι λύση δεν αποτελούν ούτε τα κουπόνια ούτε τα καλάθια, ούτε προφανώς η κατάργηση των προσφορών, που πρόσφατα σκαρφίστηκαν.

Η πολιτική των κυρίων Μητσοτάκη, Χατζηδάκη και Σκρέκα αντικατοπτρίζεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Η επιλογή τους στις ζωές των νοικοκυριών.​

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This