Τέλειωσε πριν καν αρχίσει: Αχτσιόγλου – Βαρουφάκης δεν θα συνεργαστούν

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τόσα λάθη και διαψεύσεις αξίζει πολύ καλύτερα. Ο λαός μας αξίζει πολύ καλύτερα», υπογραμμίζει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25

Must Read

Πριν καν συγκροτηθεί το κόμμα Αχτσιόγλου έρχεται το ΜέΡΑ25 και προαναγγέλλει ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, παρά το ότι είχε απευθύνει δημόσια πρόσκληση διαλόγου.

«Είναι αδιόρθωτοι», τονίζει το ΜέΡΑ25 επιρρίπτοντας την ευθύνη στα πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη «πριν από τρεις μέρες ο προαλειφόμενος για επικεφαλής των αποχωρησάντων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ερωτώμενος για συνεργασία με το ΜέΡΑ25 το απέκλεισε κατηγορηματικά. Κυρίως όμως στο κείμενό τους οι αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν την απάντηση στο δικό μας κάλεσμα, λέγοντας πως μένουν πιστοί στις πολιτικές που εφάρμοσε η μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα την περίοδο 2015-2019».

«Πήραμε σαφή και οριστική απάντηση έστω και αν δεν χρειάστηκε ποτέ να συναντηθούμε. Είναι αδιόρθωτοι. Τόσο αυτοί που φεύγουν όσο και αυτοί που μένουν, τουλάχιστον σε επίπεδο κορυφαίων στελεχών, είναι αποφασισμένοι να υπηρετήσουν το σχέδιο που έφερε μέχρι εδώ τη χώρα», υπογραμμίζει το ΜέΡΑ25 και προσθέτει: «απορρίπτουν οποιαδήποτε εναντίωση και ρήξη με το κατεστημένο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, των funds, της κερδοσκοπίας, εν τέλει της ίδιας της τρόικας που ακόμα κάνει κουμάντο στην χώρα. Δεν τρέφαμε αυταπάτες αλλά όπως λέγαμε, πάντα ελπίζαμε ο ΣΥΡΙΖΑ ή τα κομμάτια του κάποτε να επιστρέψουν στην Αριστερά. Η συζήτηση λοιπόν, με αυτά τα στελέχη, τελειώνει πριν καν αρχίσει. Όμως ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τόσα λάθη και διαψεύσεις αξίζει πολύ καλύτερα. Ο λαός μας αξίζει πολύ καλύτερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This