Εξεταστική για Τέμπη: Η ΝΔ εκδίωξε την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Σοβαρότης μηδέν

Must Read

Εκτός Εξεταστικής Επιτροπής έθεσε ουσιαστικά η ΝΔ την Ζωή Κωνσταντοπούλου με το επιχείρημα ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει κώλυμα και σύγκρουση συμφερόντων επειδή είναι δικηγόρος συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

Η συνεδρίαση ευλόγως ήταν θυελλώδης και η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής!

Επί μιάμιση ώρα υπήρξαν σκληρές κόντρες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος την διέκοπτε και της έκλεινε το μικρόφωνο, αλλά και με τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά ο εισηγητής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης πρότεινε να ερωτηθεί το Επιστημονικό Συμβούλιο. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι πρέπει να εξαιρεθούν ο Θ,. Πλεύρης διότι θα κληθεί ως μάρτυρας (καθώς τότε ήταν υπουργός Υγείας), η αντιπρόεδρος της Εξεταστικής και πολλοί άλλοι.

«Αφήστε το μπούλινγκ και τις χειρονομίες», φώναξε η Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Δ. Μαρκόπουλο με εκείνον να της λέει «πού νομίζετε ότι βρίσκεστε; Θα σέβεστε».

«Αυτό που κάνετε, είναι το συστηματικό μπούλινγκ όλο αυτό το διάστημα, δεν το κάνατε σε κανέναν άλλο βουλευτή και σε κανέναν άντρα βουλευτή ή αρχηγό κόμματος. Αυτό χαρακτηρίζει εσάς και όχι εμένα. Η Επιτροπή μας είναι Εξεταστική των πραγμάτων και έχει να κάνει με διερεύνηση αιτιών του εγκλήματος Τεμπών. Η δική μου ιδιότητα του συνηγόρου υποστήριξη της κατηγορίας. Η δική μου παρουσία δίπλα τους αφιλοκερδώς δεν υπάρχει κόλλημα. Ουδεμία σύγκρουση συμφερόντων. Θα θέσω το ζήτημα στις οικογένειες, ότι δηλαδή η συμπαράσταση τις οικογένειές αφιλοκερδώς συνιστά λόγο εξοβελισμού βουλευτή από την επιτροπή», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Μαρκόπουλος: «Ευχαριστούμε».
Κωνσταντοπούλου: «Δεν τελείωσα, εκτίθεστε»
Μαρκόπουλος: «Εδώ υπάρχουν κανόνες , ως πρώην πρόεδρος δεν ξέρετε τον κανονισμό;»
Κωνσταντοπούλου: «Δεν ξέρω τον κανονισμό; Δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε για να μη δείξετε ότι έχετε στήσει τη διαδικασία
Μαρκόπουλος: «Μπορεί να θέλετε να μιλάτε μια ώρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανόνες»
Κωνσταντοπούλου: «Δεν τους βάζετε μονομερώς τους κανόνες επειδή τα συζητήσατε κάνατε προσυγκέντρωση στη ΝΔ. δεν ντρέπεστε με 57 νεκρούς να κάνετε τέτοια;».

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, καθώς κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθιος διαμαρτυρόμενος ο Β. Υψηλάντης της ΝΔ.

Επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Πάνας είπε ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν σέβεται τους συναδέλφους της βουλευτές, γεγονός που προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης στον οποίο συμμετείχε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη για να υπερασπιστεί τον Απ. Πάνα από την Ζ. Κωνσταντοπούλου η οποία μιλούσε για συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This