Νίκος Ανδρουλάκης: Δηλώνει πρόθυμος να δώσει «χέρι συνεργασίας» στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα

«Εκτιμώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ισχυρή αντιπολίτευση στη ΝΔ», τόνισε επίσης ο πρόεδρος του κόμματος

Must Read

Την ώρα που η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis φέρνει ξανά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 12,2% έναντι του τρίτου ΣΥΡΙΖΑ (10,2%) στην πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται «πρόθυμος» μεν να συνεργαστεί με τους έντεκα βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «υπό προϋποθέσεις».

Ειδικότερα, αναφερόμενος στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των «11», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Live news» πως τούς δίνει «χέρι συνεργασίας», αρκεί να υπάρχει συμφωνία σε επίμαχα ζητήματα. «Είμαι έτοιμος να δώσω χέρι συνεργασίας σε οποιαδήποτε πολιτική δύναμη που μπορεί να συζητήσει και να συμφωνήσει μαζί μας στα τεράστια ζητήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μιλάω για τις πολύ μεγάλες ανισότητες, την ανάγκη μίας ισχυρής δημόσιας Υγείας και Παιδείας, θέματα ρύθμισης της αγοράς, θέματα θεσμών και δημοκρατίας», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ερωτώμενος δε για τα προβλήματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοσκοπική του πτώση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «δεν είναι ευγενικό, θεσμικό και δείγμα πολιτικού πολιτισμού να ανακατεύονται τα υπόλοιπα κόμματα στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Εγώ είμαι θύμα του πως η ΝΔ ανακατεύτηκε στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του 2021 με τις υποκλοπές. Έχω άλλη νοοτροπία, βαθιά δημοκρατική και θεσμική. Παρακολουθώ, έχω την άποψή μου, αλλά ακολουθούμε πάγια στρατηγική».

Αναφερόμενος κατόπιν στη δημοσκοπική άνοδο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε 3,5 μονάδες μετά από 5 χρόνια κι ανέβηκε άλλες 3,5 μονάδες μέσα σε 5 μήνες, όπως θα δείξετε και στη δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το MEGA. Το να ξαναμπούμε στο πολιτικό προσκήνιο το θεωρούσαν ορισμένοι όνειρο θερινής νυκτός. Θα συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους και δουλειά στην κοινωνία, δείχνοντας ότι υπάρχει ένα κόμμα χρήσιμο και σοβαρό. Εκτιμώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ισχυρή αντιπολίτευση στη ΝΔ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This