Π. Μαρινάκης για χρωματιστά τιμολόγια: «Δεν είναι κατανοητά, αλλά δίνουν δύναμη στον καταναλωτή»

Όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκαλώντας απορίες

Must Read

Απορίες αλλά και αντιδράσεις έφεραν οι νέες τοποθετήσεις του Παύλου Μαρινάκη για ένα σημαντικό ζήτημα.

Η απίστευτη δήλωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το μπέρδεμα με τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος και τον μαθηματικό τύπο, που ορίζει τη νέα ρήτρα, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Ο ίδιος φαίνεται πως βρέθηκε… στα σχοινιά όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι τα νέα τιμολόγια, που θα ισχύσουν από 1η Ιανουαρίου, είναι εύκολο να τα αντιληφθούν οι καταναλωτές!

Η απάντηση που έδωσε έδειξε ότι δεν υπήρχε μάλλον σαφής θέση και… απάντηση:

«Προφανώς, η συνολική κατανόηση όλων των επιμέρους πτυχών μιας διαδικασίας η οποία βάζει κανόνες, όρια και ουσιαστικά δίνει δύναμη στον καταναλωτή από την αρχή της μέχρι το τέλος της, σίγουρα δεν είναι εύκολη διαδικασία». Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε και άνευ ουσίας.

Έπειτα, επέλεξε να δώσει… εύσημα στο πράσινο τιμολόγιο, λέγοντας πως θα «ρίξει τις τιμές» του ρεύματος: «Γιατί είναι το πράσινο τιμολόγιο υπέρ του καταναλωτή; Είναι υπέρ του καταναλωτή, γιατί ενισχύει τον ανταγωνισμό και αυτό θεωρούμε εμείς, στην πράξη θα κριθεί, ότι θα οδηγήσει σε πτώση των τιμών». Δηλώσεις που δεν έκαναν κανέναν σοφότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This