Παύλος Γερουλάνος: «Το Νομοσχέδιο αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω από παράταση της μετριότητας»

«Αχταρμάς παρεμβάσεων που προσπαθούν να κλείσουν τρύπες, να μπαλώσουν λάθη»

Must Read

Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και μιλώντας στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων τής Βουλής τόνισε πως «το Νομοσχέδιο αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια παράταση τής μετριότητας».

«Είναι ένα ποτ πουρί άρθρων, ατάκτως ειρημένων, ένας αχταρμάς παρεμβάσεων που προσπαθούν να κλείσουν τρύπες, να μπαλώσουν λάθη, να παρατείνουν ενδιάμεσες καταστάσεις που απέφυγε ή απέτυχε να χειριστεί η Κυβέρνηση. Δεν έχει σκοπό. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος» ανέφερε, θέλοντας να δείξει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τα πράγματα και συνέχισε απαριθμώντας τα άρθρα και τους τομείς στους οποίους απευθύνονται.

«10 άρθρα για τη δήθεν δίκαιη μετάβαση. 24 άρθρα για έργα σε ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης. 2 στο Τουρισμού. 3 στο Εξωτερικών. 7 στο Ανάπτυξης. 6 στο Υποδομών – Μεταφορών. 6 στο Υγείας. 4 στο Πολιτισμού. 3 στο Προστασίας του Πολίτη. 2 στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. 9 στο Υπουργείο Εσωτερικών. Και μεταξύ αυτών,7 άρθρα για συμβασιούχους, και 25 άρθρα για παρατάσεις πάσης φύσεως».

Ο κ. Γερουλάνος, άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις νομοπαρασκευαστικές διαδικασίες παρακάμπτοντας τη δημόσια διαβούλευση και τις διαδικασίες της Βουλής, καθώς και στο γεγονός ότι δεν αφήνεται ο κατάλληλος χώρος ώστε να εκφραστεί η άποψη των φορέων, όπως συνέβη και στο Νομοσχέδιο για τα Κόκκινα Δάνεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This