Οργή για τη θρασύτατη δήλωση Κεραμέως για τους γιατρούς και το Δημόσιο

Τι να τα κάνει κανείς τα λεφτά; Αρκεί η «εμπειρία»

Must Read

Με τον… αέρα της αλαζονείας, του θράσους και της αναισχυντίας που «φυσά» στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει κάνει «σημαία» της το 41% που πήρε στις τελευταίες εκλογές (και με αυτό τα «δικαιολογεί» όλα), πορεύεται και η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η οποία πήρε τη… σκυτάλη από τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μιλώντας στο Mega και αναφερόμενη στα χαμηλά μισθολόγια των γιατρών, αλλά και γενικότερα των υγειονομικών της δημόσιας υγείας, έκανε μια άθλια δήλωση που μόνο υποτιμητική –μεταξύ πολλών άλλων- μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σχολιάζοντας το «τσουνάμι» αποχωρήσεων των γιατρών από τις δημόσιες δομές υγείας (με κατεύθυνση τις ιδιωτικές), η Νίκη Κεραμέως είπε το εξής αμίμητο:

«Όταν υπηρετεί κάποιος στο δημόσιο προφανώς πρέπει να ζει, πρέπει να έχει μια αξιοπρεπή διαβίωση, εννοείται αυτό, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο το οποίο δεν είναι αμελητέο βέβαια. Είναι η μοναδική εμπειρία που παίρνει κανείς από το δημόσιο … Το δημόσιο είναι ένας χώρος από τον οποίο αποκομίζει κανείς μια τεράστια εμπειρία».

Όσο για τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η δήλωση περί… εμπειρίας;

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ και επικεφαλής της νευροχειρουργικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Πάνου Παπανικολάου:

«27 χρόνια ειδικευμένος Νευροχειρουργός που έχουν περάσει από τα χέρια μου χιλιάδες ασθενείς και ακούω τις μ@λ@κί@ς της Παρακμέως μόλις δυο μέρες μετά την σκανδαλώδη ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία ο κάθε ΝΔιορισμένος χαρτογιακάς αρχιδοξύστης διοικητάς θα παίρνει 4πλάσιο μισθό από μένα».

Εξάλλου, τι να τα κάνει κανείς τα λεφτά; Αρκεί η «εμπειρία» για να επιβιώσει και να πληρώνει τους λογαριασμούς του…

Βέβαια… και οι Υπουργοί στο δημόσιο δεν υπηρετούν;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This